Soru REDMİ NOT 8 PRO ÇAĞRI KAYDI ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LaViNa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HARUN
Cihazım
REDMİ NOT 8 PRO
Konular
7
MERHABA REDMİ NOT 8 PRO KULLANICISIYIM ÇAĞRI KAYDI ÖZELLİĞİ BU CİHAZDA GÖREMEDİM 3. PART UYGULAMALARDA DA SADECE KENDİ SESİMİ DUYUYORUM KARŞI TARAFIN SESİ KAYIT EDİLMİYOR ÇİFT TARAFLI KAYIT EDEN BİR PROGRAM VARMI YADA BU ÖZELLİK REDMİ NOT 8 PRO YA EKLENECEKMİ ?

brobaba290

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
REDMİ Note8 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
18
MERHABA REDMİ NOT 8 PRO KULLANICISIYIM ÇAĞRI KAYDI ÖZELLİĞİ BU CİHAZDA GÖREMEDİM 3. PART UYGULAMALARDA DA SADECE KENDİ SESİMİ DUYUYORUM KARŞI TARAFIN SESİ KAYIT EDİLMİYOR ÇİFT TARAFLI KAYIT EDEN BİR PROGRAM VARMI YADA BU ÖZELLİK REDMİ NOT 8 PRO YA EKLENECEKMİ ?

Öncelikle internet ortamında büyük harfle kullanmak yasaktır üst perdeden kaba şekilde anlaşılır lütfen ilk başta konuyu düzeltin

3. Parti uygulamalar son Android sürümleri ile birlikte yasaklandı diye biliyorum
Maalesef ki orninal halinde böyle birşey yapma imkanımız maalesef ki yok eğer bilginiz varsa twrp den Endonezya veya hindastan romu flaslayin forumumuzda bir sürü mevcut konusu vardır ufak bir araştırma göz gezdirmek gerekiyor birde bu konu hakkında da konu açmıştık lütfen biraz forumda gezinelim

Hep hazır hep hazır nereye kadar

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Cihazın ana konusunu okuyun hocam,cevaplar var orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt