- Adım
- Bayram
- Cihazım
- redmi no 7
- Konular
- 2
Arkadaşlar güç açma düğmesi düştü telefonun garanti kapsamına girer mi... redmi not 7
Hangi servisResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Garanti belgenizde yazılanı keşke okusaydiniz ben de de ghost ekran ve ekran doniyordu resmi 5 plus direk tüketici hakem heyeti ne gittim iade sini talep ettim bakalım şuan beklemedeyim 3 hafta içerisinde iade ederler paramı keşke bir gorusseydjniz çünkü sorun gene tekrar edebilir sonuç olarakResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yenisi için servisin rapor düzenlemesi gerekiyor tüketici mahkemesi sizden bunu istemesi gerekir tamiri olacak bir ürünün sıfırını vermezlerGaranti belgenizde yazılanı keşke okusaydiniz ben de de ghost ekran ve ekran doniyordu resmi 5 plus direk tüketici hakem heyeti ne gittim iade sini talep ettim bakalım şuan beklemedeyim 3 hafta içerisinde iade ederler paramı keşke bir gorusseydjniz çünkü sorun gene tekrar edebilir sonuç olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende note 7 almayı düşünüyorum ondan dolayı burada geziyorum suanlik alsammi almasammi diye
Bizde ekran donması kronik bir sorun ve garanti belgesinde de belirtildiği üzere ayıplı mal olduğu takdirde satıcı bu isteği geri çevirmez sadece servis raporu gerekir thh de servis raporu ister zaten daha kesinleşti demedim sonuç olarak bakalım durumu ne olacak resmi 5 plus başlığı altında akşam açacağım konuyu oradan takip edebilirsiniz sonrasında ne oldu ise oraya yazacağım diğer arkadaşlara da yol göstermek için. Yoksa dediğiniz gibi servis her önüne gelen telefonu iade almak zorunda değil thh bana servise gönder dedi ama tamir istemediginizi telefonun servis raporu için gönderin dedi sorun olmaz dediler bakalım inşallah olumlu sonuclanirYenisi için servisin rapor düzenlemesi gerekiyor tüketici mahkemesi sizden bunu istemesi gerekir tamiri olacak bir ürünün sıfırını vermezler
nasıl nir kılıf nereden aldınızSürekli eşofmanla geziyorum en az 20 kez düştü telefon hiç bir şey olmadı kılıf var sizede öneririm yaptırdıktan sonra.
Sürekli eşofmanla geziyorum en az 20 kez düştü telefon hiç bir şey olmadı kılıf var sizede öneririm yaptırdıktan sonra.