Yardım Redmi not 6 pro tavsiye edermisiniz?

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
arkadaşlar merhaba ben 1 hafta öncesine kadar redmi s2 kullaniyordum sonra huawei p20 lite ile takas yaptim ama batarya konusunda redmideki gibi performans alamadim ama diğer konularda çok güzel bi cihaz p20 lite, batarya normal kullanimda günü zor geçiriyor onun için bi arkadşla redmi not 6 pro telefonuyla takas yapmak istiyorum,, ne önerirsiniz?? not 6 pro kullananlar mumnun musunuz? tavsiyeniz nelerdir? p20 lite kalmalimiyim? yoksa not 6 proya gecmelimiyim? ve lutfen açik şekilde sebeblerinide yazarsaniz iyi olur.

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
note 6 pro 4K video çekim yok. Maksimum 1080p 30 fps kayit yapabiliyor. İşlemcisi SD636. Ve bildim kadariyla sarz çıkışı mikro usb. Kötü bir cihazdır demiyorum fiyatina göre kesinlikle harika sayilir. İnsani cezbeden yani buyuk ekrani ve bataryasi duruyor. Mi 8 lite 2160p 30 fps ve 60 fps farkli kayit secenegi sunuyor. 4K video cekim var. SD660 işlemci usb type-c sarz çıkışlı. hosuma gitmeyen tek yanı kameralarin yatay olmasi. Dikey kamera daha hoş gözüküyor. Fiyatlari yakin oldugu için 6 pro yerine mi 8 lite onerimdir. Tabi note 7 yi bekleyebilirsiniz. Not: mi 8 lite kullanmıyorum
p20 lite kalmaya karar kildim , evet mi 8 lite düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt