Yardım Redmi not 6 pro tavsiye edermisiniz?

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
arkadaşlar merhaba ben 1 hafta öncesine kadar redmi s2 kullaniyordum sonra huawei p20 lite ile takas yaptim ama batarya konusunda redmideki gibi performans alamadim ama diğer konularda çok güzel bi cihaz p20 lite, batarya normal kullanimda günü zor geçiriyor onun için bi arkadşla redmi not 6 pro telefonuyla takas yapmak istiyorum,, ne önerirsiniz?? not 6 pro kullananlar mumnun musunuz? tavsiyeniz nelerdir? p20 lite kalmalimiyim? yoksa not 6 proya gecmelimiyim? ve lutfen açik şekilde sebeblerinide yazarsaniz iyi olur.

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
arkadaşlar merhaba ben 1 hafta öncesine kadar redmi s2 kullaniyordum sonra huawei p20 lite ile takas yaptim ama batarya konusunda redmideki gibi performans alamadim ama diğer konularda çok güzel bi cihaz p20 lite, batarya normal kullanimda günü zor geçiriyor onun için bi arkadşla redmi not 6 pro telefonuyla takas yapmak istiyorum,, ne önerirsiniz?? not 6 pro kullananlar mumnun musunuz? tavsiyeniz nelerdir? p20 lite kalmalimiyim? yoksa not 6 proya gecmelimiyim? ve lutfen açik şekilde sebeblerinide yazarsaniz iyi olur.
Redmi Note 6 Pro sizi batarya konusunda üzmeyecektir, Huawei'den Xiaomi'ye geçmeniz size ne kazandıracak onu düşünün, yani buna değermi? Ki zaten birçok Xiaomi kullanıcıları Bu markanın cihazlarından memnun.. Redmi Note 6 Pro batarya,kamera, anlamında fiyat performans odaklı alınabilecek iyi cihazlardan bir tanesi. P20 lite ile arasındaki farkları da karşılaştırıp son kararınızı verin.
Ama bu bölüme sizi de bekliyor olacağız.

Oyla:

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Redmi 7 beklemenizi tavsiye ederim...

Oyla:

Odoganfcb

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Öğrenci:D
Konular
81
P20 lite

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Etmem. 4k video bile yok. Mi 8 Lite alın kafanız rahat etsin. Redmi note 7 yi beklerseniz onda da 4k video yok.

Oyla:

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
tek kriteriniz batarya olmamalı benim düşüncem cihazı sadece günlük işlerdemi kullanıyorsunuz,oyun içinmi veyahut sosyal medya yeter bana dersen değişir öncelikle kendini bu soruyu sor kriterini yükselt sadece bataryaya kalma ben 2 aydır redmi note 6 pro kullanıyorum her yönüyle mükkemmel kamera oyun performansı hızı benim için şuan tek sıkıntı zaten çoğu cihazda problemli olan instagram hikaye ve mesajlarda kalitenin düşmesi mesela ben sosyal medyayı çok kullanırım benim için tek eksik şuan ama cihazla alakalı değil instagramla alakalı tabi her yönüyle size kalmış sonuçta cihazı siz kullanıcaksanız ama önerirmi diye sorarsan öneririm veya redmi note 7 yide bekleyebilirsin o çok daha iyi bir cihaz :)

Oyla:

_orxan@

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Orxan
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek kriteriniz batarya olmamalı benim düşüncem cihazı sadece günlük işlerdemi kullanıyorsunuz,oyun içinmi veyahut sosyal medya yeter bana dersen değişir öncelikle kendini bu soruyu sor kriterini yükselt sadece bataryaya kalma ben 2 aydır redmi note 6 pro kullanıyorum her yönüyle mükkemmel kamera oyun performansı hızı benim için şuan tek sıkıntı zaten çoğu cihazda problemli olan instagram hikaye ve mesajlarda kalitenin düşmesi mesela ben sosyal medyayı çok kullanırım benim için tek eksik şuan ama cihazla alakalı değil instagramla alakalı tabi her yönüyle size kalmış sonuçta cihazı siz kullanıcaksanız ama önerirmi diye sorarsan öneririm veya redmi note 7 yide bekleyebilirsin o çok daha iyi bir cihaz :)
saol kardeşim ayrintili bilgin için

Oyla:

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
hangi sebeblere göre öyrene bilirmiyim? çünkü çok karasizim gerçekten
note 6 pro 4K video çekim yok. Maksimum 1080p 30 fps kayit yapabiliyor. İşlemcisi SD636. Ve bildim kadariyla sarz çıkışı mikro usb. Kötü bir cihazdır demiyorum fiyatina göre kesinlikle harika sayilir. İnsani cezbeden yani buyuk ekrani ve bataryasi duruyor. Mi 8 lite 2160p 30 fps ve 60 fps farkli kayit secenegi sunuyor. 4K video cekim var. SD660 işlemci usb type-c sarz çıkışlı. hosuma gitmeyen tek yanı kameralarin yatay olmasi. Dikey kamera daha hoş gözüküyor. Fiyatlari yakin oldugu için 6 pro yerine mi 8 lite onerimdir. Tabi note 7 yi bekleyebilirsiniz. Not: mi 8 lite kullanmıyorum

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt