Yardım Redmi not 14 pro plus 5g edl işlemi

mehmetctnr95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
1
Merhaba kolay gelsin yanlış bir yerde konu açmadım umarım yardıma ihtiyacım var redmi note 14 pro plus cihazım için yardıma ihtiyacım var
Fastboot görüyor ama bootloader kilitli, HyperOS güncellemesinde kaldı, EDL flash lazım”
Uzaktan yapabilecek biri varmı acaba ?

H.kadioglu10

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Global mi cihaz? Arka kapakta ce simgesi mevcut mu? Güncelleme sonrası o ekranda kalması normal değil. Güncelleme yaparken fiziksel müdahale ile yeniden başlat vs yapılması lazım ki böyle olsun.

mehmetctnr95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
1
Global mi cihaz? Arka kapakta ce simgesi mevcut mu? Güncelleme sonrası o ekranda kalması normal değil. Güncelleme yaparken fiziksel müdahale ile yeniden başlat vs yapılması lazım ki böyle olsun.
cihaz çin hocam hyperos 3 güncelleme sonrası cihaz açılmayınca factory reset yaptık mallesef ve cihaz redmi ekranında kalıyor üstünde küçük bir yazıyla press any key to shutdown yazıyor ve yeni değil 1 ay oldu böyle

H.kadioglu10

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
yetkili hesap ile yazılım yüklenir ama çin yetkili hesap pahalı ve şuanda açık değil. Sabahları açık oluyor.

mehmetctnr95

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11t pro
Konular
1
fiyat nedir peki hocam fiyat bilgisi alabilirsem ona göre bir karar vereyim düşündüğüm bir limit var ve o kadarsa yaptırırım

Üst Alt