Yardım redmi not 12 pro 5g

karakus0332

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
redmi not12 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.3.2 (SMOMIXN)
Telefon Modeli
redmi not 12 pro 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
arkadaşlar iyi günler ben redmi not 12 pro 5g aldım NFC yok netten baktım normalde var ama benim cihazda yok napabiliriz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
Botloader kilidi ve rom işlemini bilmiyorsanız sorun değil bı tane bilgisayar varsa atarsınız sizde. Bende bilmiyordum 2-3 video izledim kendim attım 4-5 tane rom denedim en iyi performansı bana Tayvan verdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bootlader kilidi açılan cihazlara heyperos gelmiyecek diyorlar herhangi bir sorun olur mu

perşembe gününe açılıyor kilit
O konu hakkında bir bilginm yok ama elbet mifirm sitesine düşer direk ordan alır flash ile atarız ama işte beklemek lazım biraz daha belli olsun herşey aceleye gerek yok

Oyla:

yego

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
Redminote12pro
Konular
2
Botloader kilidi ve rom işlemini bilmiyorsanız sorun değil bı tane bilgisayar varsa atarsınız sizde. Bende bilmiyordum 2-3 video izledim kendim attım 4-5 tane rom denedim en iyi performansı bana Tayvan verdi.

O konu hakkında bir bilginm yok ama elbet mifirm sitesine düşer direk ordan alır flash ile atarız ama işte beklemek lazım biraz daha belli olsun herşey aceleye gerek yok
ilk kez yapacağım bende birkaç video izledşm peki hyperos gelir mi

Oyla:

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
ilk kez yapacağım bende birkaç video izledşm peki hyperos gelir mi
Note 12 pro 4glere gelmeye başladı bizimkilere ne zaman gelir bilmiyorum ama gelicek. YouTube da Cii kanalında izleyerek yaptım ben o kanalı tavsiye ederim. Ve mi flaş uygulamasında clean all seçeneğini seçmeyi unutma yoksa telefon kitlenir sıkıntı yaşarsın. Ben yaşadım Allah'tan fasboot mod açıldı da tekrarda hemen miunlock dan açtım kilidini

Oyla:

yego

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
Redminote12pro
Konular
2
Note 12 pro 4glere gelmeye başladı bizimkilere ne zaman gelir bilmiyorum ama gelicek. YouTube da Cii kanalında izleyerek yaptım ben o kanalı tavsiye ederim. Ve mi flaş uygulamasında clean all seçeneğini seçmeyi unutma yoksa telefon kitlenir sıkıntı yaşarsın. Ben yaşadım Allah'tan fasboot mod açıldı da tekrarda hemen miunlock dan açtım kilidini
yapacağım zaman özelden yardımcı olur musun

Oyla:

karakus0332

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
redmi not12 pro
Konular
1
kafa yandı hocam ben yapamam bunu çok karışık geldi 😵💫

Oyla:

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
kafa yandı hocam ben yapamam bunu çok karışık geldi 😵💫
Çok kolay iş aslında şuan otursam 5dk yaparım ben mesela 1 ay önce banada öyle geliyordu. Sana IMEI işlemi yapılmış zaten bence destek almadan yapma direnç yapılanlarda uçuyor mu IMEI bilmiyorum ama

Oyla:

karakus0332

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
redmi not12 pro
Konular
1
Çok kolay iş aslında şuan otursam 5dk yaparım ben mesela 1 ay önce banada öyle geliyordu. Sana IMEI işlemi yapılmış zaten bence destek almadan yapma direnç yapılanlarda uçuyor mu IMEI bilmiyorum ama
bilmediğim için bişey diyemiyorum hocam

kardeşim yardımın için çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oyla:

yego

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yılmaz
Cihazım
Redminote12pro
Konular
2
telefonun kendiyle gelen imeisi var şuan uçar mı

Oyla:

alixugur

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Meslek
KAMU
Konular
6
telefonun kendiyle gelen imeisi var şuan uçar mı
Benimkide kendi gelen IMEI herhangi bir sıkıntı yok. Emin ol telefonun içindeki IMEI ile telefonun arkasındaki IMEI aynı olsun haberin olmadan atmıştır vs sıkıntı olmasın.

Oyla:
Üst Alt