- Adım
- dr jacob
- Cihazım
- ...
- Konular
- 25
işlemciİlginiz için teşekkür ediyorum. Hocam 12 pro speed tercih nedeninizi açıklarsanız sevinirim.
işlemciİlginiz için teşekkür ediyorum. Hocam 12 pro speed tercih nedeninizi açıklarsanız sevinirim.
Speed kamera geride kalıyor.İlginiz için teşekkür ediyorum. Hocam 12 pro speed tercih nedeninizi açıklarsanız sevinirim.
Hocam Ben 12 Pro 5G kullanıyorum gayet güzel tek sıkıntısı normal telefonlara göre 1 tık fazla ısınıyor oda işlemcisi full performans çalıştığı için ısınsa bile 2 dakika dinlendiği zaman hemen soğuyor onun haricinde Sony sensör + dimensity 1080 tercih ederimSevgili arkadaşlar. Yarın, başlıkta belirttiğim cihazlardan birisini alacağım. Fiyatı aynıya yakın.5g Mediatek Dimensity 1080,Speed ise Snapdragon 778g.5g 50mp imx776 sony sensör. Speed ise 108mp samsung hm2 sensör. Beni düşündüren ve kararsız bırakan iki konu var.Birincisi 5g yazılımla imei atılabiliyor. Speed ise ancak direnç işleminden sonra. Buda cihazın açılması demek. Karşılaşabileceğim NFC, kamera, aşırı ısınma gibi problem ihtimallerinden dolayı bunu hiç istemiyorum. İkincisi kamera performansı, hangisi daha iyi?
Gönlüm speed den yana. Çünkü Poco X5 Pro ile aynı özellikler sahip,çin için üretilmiş versiyonu. Snapdragon.Hem şarj hemde ısınma problemi yaşamam diye düşünüyorum.5g ise imei ve kamerada üstün gibime geliyor.
Arkadaşlar siz bu konuda nasıl düşünür ve ne tavsiye edersiniz?
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları yazar mısınız?Hocam Ben 12 Pro 5G kullanıyorum gayet güzel tek sıkıntısı normal telefonlara göre 1 tık fazla ısınıyor oda işlemcisi full performans çalıştığı için ısınsa bile 2 dakika dinlendiği zaman hemen soğuyor onun haricinde Sony sensör + dimensity 1080 tercih ederim
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları yazar mısınız?
Hocam uzun süre kullandığım zaman hafif ısınma oluyor, uzun süre oyun oynarken ısınıyor, güneşte kullanırken ısınıyor, şarjda iken ısınıyor, ısı değerleri abartılı şekilde yüksek değil normal zaten 5-10 dakika dinlendiği zaman hemen soğuyan bir telefonPaylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları yazar mısınız?