Tavsiye Redmi Not 12 Pro 5G vs Redmi Not 12 Pro Speed hangisini almalıyım?

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Eyvallah.👍

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Sevgili arkadaşlar. Yarın, başlıkta belirttiğim cihazlardan birisini alacağım. Fiyatı aynıya yakın.5g Mediatek Dimensity 1080,Speed ise Snapdragon 778g.5g 50mp imx776 sony sensör. Speed ise 108mp samsung hm2 sensör. Beni düşündüren ve kararsız bırakan iki konu var.Birincisi 5g yazılımla imei atılabiliyor. Speed ise ancak direnç işleminden sonra. Buda cihazın açılması demek. Karşılaşabileceğim NFC, kamera, aşırı ısınma gibi problem ihtimallerinden dolayı bunu hiç istemiyorum. İkincisi kamera performansı, hangisi daha iyi?
Gönlüm speed den yana. Çünkü Poco X5 Pro ile aynı özellikler sahip,çin için üretilmiş versiyonu. Snapdragon.Hem şarj hemde ısınma problemi yaşamam diye düşünüyorum.5g ise imei ve kamerada üstün gibime geliyor.
Arkadaşlar siz bu konuda nasıl düşünür ve ne tavsiye edersiniz?
Hocam Ben 12 Pro 5G kullanıyorum gayet güzel tek sıkıntısı normal telefonlara göre 1 tık fazla ısınıyor oda işlemcisi full performans çalıştığı için ısınsa bile 2 dakika dinlendiği zaman hemen soğuyor onun haricinde Sony sensör + dimensity 1080 tercih ederim

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Hocam Ben 12 Pro 5G kullanıyorum gayet güzel tek sıkıntısı normal telefonlara göre 1 tık fazla ısınıyor oda işlemcisi full performans çalıştığı için ısınsa bile 2 dakika dinlendiği zaman hemen soğuyor onun haricinde Sony sensör + dimensity 1080 tercih ederim
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları yazar mısınız?

Seyfo1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyfettin
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
43
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları
Paylaştığınız bilgi için teşekkür ediyorum. Hocam hangi işlemleri yaparken ısınıyor. Bunları yazar mısınız?

Hocam uzun süre kullandığım zaman hafif ısınma oluyor, uzun süre oyun oynarken ısınıyor, güneşte kullanırken ısınıyor, şarjda iken ısınıyor, ısı değerleri abartılı şekilde yüksek değil normal zaten 5-10 dakika dinlendiği zaman hemen soğuyan bir telefon

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Eyvallah hocam. Teşekkür ederim.

movistarz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Rdmi note 9 pro
Konular
12
Bende bu 2 telefon arasında kaldım hangisini alayım

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Ben pro 5g aldım.Bulunduğum yerde direnç değişimi ışini doğru yapacağına inandığım bir tamirci olmadığıni düşündüğüm için kendimi riske atmak istemedim.Eğer sizin varsa kesinlikle pro speed tavsiye ederim.

Üst Alt