Tavsiye Redmi Not 12 Pro 5G vs Redmi Not 12 Pro Speed hangisini almalıyım?

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
Sevgili arkadaşlar. Yarın, başlıkta belirttiğim cihazlardan birisini alacağım. Fiyatı aynıya yakın.5g Mediatek Dimensity 1080,Speed ise Snapdragon 778g.5g 50mp imx776 sony sensör. Speed ise 108mp samsung hm2 sensör. Beni düşündüren ve kararsız bırakan iki konu var.Birincisi 5g yazılımla imei atılabiliyor. Speed ise ancak direnç işleminden sonra. Buda cihazın açılması demek. Karşılaşabileceğim NFC, kamera, aşırı ısınma gibi problem ihtimallerinden dolayı bunu hiç istemiyorum. İkincisi kamera performansı, hangisi daha iyi?
Gönlüm speed den yana. Çünkü Poco X5 Pro ile aynı özellikler sahip,çin için üretilmiş versiyonu. Snapdragon.Hem şarj hemde ısınma problemi yaşamam diye düşünüyorum.5g ise imei ve kamerada üstün gibime geliyor.
Arkadaşlar siz bu konuda nasıl düşünür ve ne tavsiye edersiniz?

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
ben olsam sd778g ve sony sensörlü telefonu alırım dogru cihazın içi açılıyor ama o işlem 1 kez yapılıyor ve bitiyor ondan sonra sıfırla güncelle kafana göre ama diger mtk lı cihazda içi açılmadan yapılırsa o cihaz güncellenmez sadece sıfırlanır onun da içi açılıp yapılırsa o cihazda hem güncellenir hemde sıfırlanır
bence sony ve snapdragon bir kaç adım ilerde birde yarın bir gün cihaza custom rom kuracam twrp root vs dersen snapdragon mecburi

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam sd778g ve sony sensörlü telefonu alırım dogru cihazın içi açılıyor ama o işlem 1 kez yapılıyor ve bitiyor ondan sonra sıfırla güncelle kafana göre ama diger mtk lı cihazda içi açılmadan yapılırsa o cihaz güncellenmez sadece sıfırlanır onun da içi açılıp yapılırsa o cihazda hem güncellenir hemde sıfırlanır
bence sony ve snapdragon bir kaç adım ilerde birde yarın bir gün cihaza custom rom kuracam twrp root vs dersen snapdragon mecburi
İlgilenip cevap verdiğin için teşekkür ediyorum. Fakat ne yazık ki mediatek+sony sensör,snapdragon+samsung sensör.Zaten sony sensör ve snapdragon olsa direnç olayına girerdim.Mediatek içinde twrp,root ve custom rom var.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
İlgilenip cevap verdiğin için teşekkür ediyorum. Fakat ne yazık ki mediatek+sony sensör,snapdragon+samsung sensör.Zaten sony sensör ve snapdragon olsa direnç olayına girerdim.Mediatek içinde twrp,root ve custom rom var.
var var da neyse sen al kullan hayırlı olsun

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Kamera Sony gerisi yalan bende de aynı cihaz var çok güzel kaliteli ses tasarım olarak tavsiye ederim

Muski

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
RN 12 Pro 4G/5G
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kamera Sony gerisi yalan bende de aynı cihaz var çok güzel kaliteli ses tasarım olarak tavsiye ederim
Hocam pro 5g nin stock kamera programını mı kullanıyorsunuz? Yoksa Gcam mı? Gcam kullanıyorsanız hangi versiyonunu kullanıyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim.

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Hocam pro 5g nin stock kamera programını mı kullanıyorsunuz? Yoksa Gcam mı? Gcam kullanıyorsanız hangi versiyonunu kullanıyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim.
Hayır stock kullanıyorum.Gayet iyi yeterli

Üst Alt