tecrübede istiyor hocam. tek cümlede yazıverdiğimiz çözüm çoğu zaman mutfağımızda uzun uğraşlarda pişirilip sunuluyor..teşekkür ederim xiaomi telefonlar bir başka sadece biraz sabır istiyor gerisi çözülüyor.
Merhaba bende aynı telefon var şebeke sorunu yaşıyorum nasıl çözeriz bunu. Teşekkürlergeçmiş olsun. dediğim gibi şebeke sorunu olursa haber edin tamirini gerçekleştiririz wifi sorunu vs.
bende de var aynısı yazılım attım wifi ve bluetooth calısmadı baska bir rom yukledim ses gidip gelmedi baska bir rom attım hersey calisiyor fakat bu kez de ara sıra sebeke gelip gidiyor nasıl çözersiniz ve ücreti ne kadarTamam siz deneyin olmazsa biz uzak bağlantı ile hallederiz. güncelleme ve sıfırlama yapmadan, şebeke sorunu olmadan sorunsuz kullandırırız..
özel mesaj gönderdimbende de var aynısı yazılım attım wifi ve bluetooth calısmadı baska bir rom yukledim ses gidip gelmedi baska bir rom attım hersey calisiyor fakat bu kez de ara sıra sebeke gelip gidiyor nasıl çözersiniz ve ücreti ne kadar
merhaba bu rom fastboot modda miflash ile mi kurulması gerekiyor yoksa trwp üzerinden mi kurulması gerekiyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu romu yükleyin logo da resetler açılmaz ise kendi imkanlarınızla halledemeyeceğiniz bir yükleme yöntemi var ücretli destek almanız gerekli. yeniden imei işlemi falan yapılacak.. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz..
Hocam dosya .tar ile bitiyorsa mi flash. .zip ile bitiyorsa twrpmerhaba bu rom fastboot modda miflash ile mi kurulması gerekiyor yoksa trwp üzerinden mi kurulması gerekiyor.
Aynı sorun bendede var redmi note 11 se fabrika ayarlarına döndürdüm telefon çüktü üç telefoncuya götürdüm ikişer gün uğraştılar rom yükleyemediler çözümü nedirteşekkür ederim son şansımı deneyim olmazsa profosyonel yarıma müracat etmekte fayda var.
Çözümü biziz. Uzak bağlantı ile hallederiz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..Aynı sorun bendede var redmi note 11 se fabrika ayarlarına döndürdüm telefon çüktü üç telefoncuya götürdüm ikişer gün uğraştılar rom yükleyemediler çözümü nedir