Yardım redmi not 11 pro resmi hyper os sürümü nasıl kurabilirim

floxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not 11pro
Konular
4
direnç kayıtlı bootloader kilidi açık mui global 14.0.3 kurulu şuan yazılım atılmıştı güncelleme gelmiyor nedense ayarlardan yüklenmiyor resmi olmayan rom yüklenemez hatası veriyor global en son sürüm hyper os yükleyip bootloader kilidi kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim.

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
direnç kayıtlı bootloader kilidi açık mui global 14.0.3 kurulu şuan yazılım atılmıştı güncelleme gelmiyor nedense ayarlardan yüklenmiyor resmi olmayan rom yüklenemez hatası veriyor global en son sürüm hyper os yükleyip bootloader kilidi kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim.
hocam bence bl kilidi kapatmayın yüklemek için ise mi flash ya da fastboot üzerinden kurabilirsiniz

floxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not 11pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bence bl kilidi kapatmayın yüklemek için ise mi flash ya da fastboot üzerinden kurabilirsiniz
hocam telefon kendi kendine kapanıyor ama bootloader kilidi yüzünden değil bootloader açtığımdan dolayı galiba mui simgesinde takılı kalıyor nedense kapat aç yapınca düzeliyor hyper os kurup rom yüklemeyi düşünmüyorum öncesinde telefonu brick ettiğim için

flash ile nasıl kurabilirim fasboot korkutucu geliyor artık :D

floxy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
redmi not 11pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ixomitoolv2 ile kursam sorun olurmu

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
22
Direnç kayıtlı ise note 11 pro 4g modellerine yükleyemiyorsun ne yazık ki direnç işlemi iptal ettirip o şekilde yazılım güncellemesi yapabilirsin

Üst Alt