Yardım Redmi Not 10S

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
excalabur H.kadioglu hocam redmi Note 10s cihaz aldım dün malum sizlere danışarak vs çocuk güncelleme vs yapmamış ben o şekilde aldım cihazı sonrasında çocuğa dedim Aldığın yere söyler misin IMEI gidermi güncelleme vs yapınca bende keza numarasını aldım telefoncunun numarasıni bende yazdım fakat bugün pazar sanırım dönüş vs yok ben az önce cihazı normal şekilde güncellemesini yaptım herhangi bir IMEI vs gitmedi hard resettede gitmezmi varmı bilginiz hocalarım + video'daki gibi Endonezya romu vs atsam sorun olurmu PC yok şuan (cihazın bl açık)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
16
Hayır Kamerada veya başka hiçbir sorunum olmadı aldığımdan bu yana zaten donanım sorunları yok bu modelin
Twrpden Daha Makul Olur Bence IMEI Gitme Durumu MiFlasha Göre Daha Risksizdir.Hadi Bakalım Denede Bu Gece Rüyama Girmesin nod~~
Zaten Camı Kırık Telefonum Girecek Yine Gece
hocam çok geçmiş olsun
nazar değmiştir ya :(
hakkınızda hayırlısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

excalabur H.kadioglu hocam redmi Note 10s cihaz aldım dün malum sizlere danışarak vs çocuk güncelleme vs yapmamış ben o şekilde aldım cihazı sonrasında çocuğa dedim Aldığın yere söyler misin IMEI gidermi güncelleme vs yapınca bende keza numarasını aldım telefoncunun numarasıni bende yazdım fakat bugün pazar sanırım dönüş vs yok ben az önce cihazı normal şekilde güncellemesini yaptım herhangi bir IMEI vs gitmedi hard resettede gitmezmi varmı bilginiz hocalarım + video'daki gibi Endonezya romu vs atsam sorun olurmu PC yok şuan (cihazın bl açık)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
hocam imei gitse bile tekrar imei işlemi kolayca yapılabiliyor bu cihaza
bilginiz olsun.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
hocam çok geçmiş olsun
nazar değmiştir ya :(
hakkınızda hayırlısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam imei gitse bile tekrar imei işlemi kolayca yapılabiliyor bu cihaza
bilginiz olsun.
Ücretli yapılıyor durup dururken neden ücret ciksinki cebimden :)

eeosman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Sağol Teşekkürler
Seninki Daha Üzücü Üzüldüm.Dediklerin Doğru Onlar Bulup Satmıştır.Adliye Olayından Korkup Çaldırdım Demişler
Bu Gün Öğlen İşten Çıktım İstanbul Pendikte 1.2 Telefoncuya gittim ellerinde tabiki yok siparişle 1.2 güne gelir dediler 400-500TL Diyorlar
Alıp Geldim Birde Nette Araştırdım 500TL exper GSM Diye buldum kargoyla göndere biliyormuş Whatsapp'dan yazıcam birazdan bakalım
Dokunmatik Panel+Amoled ekran takım 1950TL 950TL Kadar var Amoled Ekran Olduğundan Pahalı Mecbur yuh dedim Ya Yaptırıcam yada Telefonu Böyle Satıcam Artık
Buradaki Maceramda Sona Erecek Mecbur Ona Üzülüyorum.
Hocam ne almayı düşünüyorsunuz?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Şuan Camını Yaptırmaya Uğraşıyorum Bakalım Ya Böyle Satıcam Yada Camı Değişebilirse Kullanıcam
Hocam cihazı güncelledim IMEI gitmedi stock recovery'den sıfirlasam acaba IMEI gidermi ya telefoncu dönüş yapmadi daha ama cihaz hafif kasıyor şuan

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam cihazı güncelledim IMEI gitmedi stock recovery'den sıfirlasam acaba IMEI gidermi ya telefoncu dönüş yapmadi daha ama cihaz hafif kasıyor şuan
Stock Biraz Riskli Olabilir Bence TWRP Kur Ordan Format Data Yap Endonezya Recovery Romu Yükle.

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Stock Biraz Riskli Olabilir Bence TWRP Kur Ordan Format Data Yap Endonezya Recovery Romu Yükle.
Pc ile halledicem rom olayinida telefoncu bugün kapalı yarın dönüş yaparsa duruma göre bende işlemlere geçicem cihazda hafif kasma var recovery'den format şart + Endonezya romunu kurarsan tadından yenmezde

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
excalabur hocam telefoncu dönüş yaptı güncelleme yap telefonun ayarlarından format at IMEI gitmez dedi dediği gibide oldu güncellemede gitmedi telefonun ayarlarından format atınca ordanda gitmedi ( hard resette gidermi gitmezmi bilmiyorum diyor keza mi flash Endonezya romu vs atacağım dedim onun içinde bilmiyorum diyor IMEI gidermi gitmezmi diye) Kararsız kaldım

Son düzenleme:

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
excalabur hocam telefoncu dönüş yaptı güncelleme yap telefonun ayarlarından format at IMEI gitmez dedi dediği gibide oldu güncellemede gitmedi telefonun ayarlarından format atınca ordanda gitmedi ( hard resette gidermi gitmezmi bilmiyorum diyor keza mi flash Endonezya romu vs atacağım dedim onun içinde bilmiyorumum diyor IMEI gidermi gitmezmi diye) Kararsız kaldım
Merhaba
En Çok Bu İşlemlerde Gidiyor
Bu işlemlerle gitmediyse MiFlashlada Gitmez Artık.

Üst Alt