- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- mi 9t
- Konular
- 130
Redmi not 8 pro arayışındaydim ama sıfır global cihaz yok daha doğrusu sıfır cihaz yok diyebiliriz hepsi çin versiyon bende bu redmi not 10 pro cihazını almaya karar verdim babama Kamerası vs baya iyimiş Samsung sensoru varmış böyle bir cihaz buldum sanırım global olması gerektiği gibi fiyatı nasıl alınabilir fiyatmi duruma göre alacağım + bundan önce redmi not 10s vardı bu cihazda herhangi bir güncellemede telefon içi format hard reset rom değişikliğinde IMEI gitmiyordu bu cihaz için durum aynımı? H.kadioglu
Redmi not 10s de miu 12 de donma sorunu vardı cihaz yeniden başlatılmadan düzelmiyordu miu 13'de düzeldi fakat miu 12 de yaşadığım ön kamera blurlu göstermesi miu 13 dede düzelmedi aynı durum bu redmi not 10 proda mevcutmu değilmi siz değerli forum uyelerinden kullananlardan bilgi bekliyorum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Redmi not 10s de miu 12 de donma sorunu vardı cihaz yeniden başlatılmadan düzelmiyordu miu 13'de düzeldi fakat miu 12 de yaşadığım ön kamera blurlu göstermesi miu 13 dede düzelmedi aynı durum bu redmi not 10 proda mevcutmu değilmi siz değerli forum uyelerinden kullananlardan bilgi bekliyorum