Soru Redmi not 10 pro kronik sorun varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Redmi not 8 pro arayışındaydim ama sıfır global cihaz yok daha doğrusu sıfır cihaz yok diyebiliriz hepsi çin versiyon bende bu redmi not 10 pro cihazını almaya karar verdim babama Kamerası vs baya iyimiş Samsung sensoru varmış böyle bir cihaz buldum sanırım global olması gerektiği gibi fiyatı nasıl alınabilir fiyatmi duruma göre alacağım + bundan önce redmi not 10s vardı bu cihazda herhangi bir güncellemede telefon içi format hard reset rom değişikliğinde IMEI gitmiyordu bu cihaz için durum aynımı? H.kadioglu

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi not 10s de miu 12 de donma sorunu vardı cihaz yeniden başlatılmadan düzelmiyordu miu 13'de düzeldi fakat miu 12 de yaşadığım ön kamera blurlu göstermesi miu 13 dede düzelmedi aynı durum bu redmi not 10 proda mevcutmu değilmi siz değerli forum uyelerinden kullananlardan bilgi bekliyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Müdahale etmeyeyim dedim ama alacağınız cihaz için açtığınız 6. konunuz... Her aklınıza gelen cihaz için farklı konu açıyorsunuz. İlk açmış olduğunuz konu üzerinden devam edin bu da dahil olmak üzere diğerlerini kapatıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt