- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi k60/Mi8se
- Konular
- 95
Pubg olur imei durumu olur deneyimlerinizi benimle paylasirsaniz cok mutlu olurum simdiden tesekkurler
Ozaman oneplus 7pro iyidir uygun fiyata buldum mukemmel cihazAlıp pişman olduğum ilk telefon olduHaftalık beta rom olmaması, MIUI tabanlı romlardaki lag sorunu, yakınlık sensörü sorunu, bildirim sorunu vs cihazdan soğuttu beni. Oyun oynayan birisi değilim ve garantili cihaz aldım. O yüzden anlattıklarım senin işine yaramaz
![]()
OnePlus hiç kullanmadım ama denemek istiyorum. Sonraki telefonum kesinlikle Xiaomi olmayacakOzaman oneplus 7pro iyidir uygun fiyata buldum mukemmel cihaz
Valla bende sıkıldim artikOnePlus hiç kullanmadım ama denemek istiyorum. Sonraki telefonum kesinlikle Xiaomi olmayacak![]()
Son olaylar neler hocamValla bende sıkıldim artik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son olaylar olmasaydi daha kullanirdimda...
Telefona global romdan baska rom yuklenmez oldu buda beni telefondan soguttu hatta global bile yuklenmiyordu zar zor android 9 miui 10 yukledimSon olaylar neler hocam![]()
Miui 12 a11 yukleyip satacagimTelefona global romdan baska rom yuklenmez oldu buda beni telefondan soguttu hatta global bile yuklenmiyordu zar zor android 9 miui 10 yukledimsimdi yavas yavas ota ile guncelliyorum oylecene satacagim mi flash ile basarili diyor cihaz acilmiyor elimde patlayacak
![]()
forum.miuiturkiye.net