geçmiş olsun hocam sorununuzun çözüldüğüne sevindimo videodaki yolla çözüme ulaşamasam da bu sorunu yaşayacaklar için çözüm yolunu söyleyeyim dedim.
firehose error için sorun ne olursa olsun genelde ana başlık "dosya bulunamadı" oluyor. rom klasörünün adını boşluksuz bir kelimeye indirin, ve direkt c:/ içerisine kopyalayın. ben böyle çözdüm en azından.
qfilden stock miui flaşlayınca recovery ve fastboot çözüldü. telefon da direkt açıldı miui ye girdi zaten. kısacası sorunum çözüldü.
Öncelikle teşekkür ederim, ancak şuan ufak bir problemim var. Qfil ile kurudğum stok rom çalışıyor, ancak telefona tekrar recovery kurmayı ve kurduğum twrpye girmeyi denediğim zaman redmi logosunda takılı kalıyor. Forumdan ve internetten bir sürü twrp ve ofox denedim ancak yok. Recovery'ye giremiyorum. miui boot olunca da mi recovery ye dönüyor. Delirtti beni. Acaba bunun için yeni konu açmalı mıyım sizce?geçmiş olsun hocam sorununuzun çözüldüğüne sevindim
hocam bütün twrp veya ofoxları deneyip hepsinde de basarısız oluyorsanız boşverin fakat bir şey var aklımdaÖncelikle teşekkür ederim, ancak şuan ufak bir problemim var. Qfil ile kurudğum stok rom çalışıyor, ancak telefona tekrar recovery kurmayı ve kurduğum twrpye girmeyi denediğim zaman redmi logosunda takılı kalıyor. Forumdan ve internetten bir sürü twrp ve ofox denedim ancak yok. Recovery'ye giremiyorum. miui boot olunca da mi recovery ye dönüyor. Delirtti beni. Acaba bunun için yeni konu açmalı mıyım sizce?
yani başka çarem yok telefona recovery kuramıyorum. ilk defa geliyor başıma. romlara özel recovery leri deneyeyim dediğiniz gibi o zamanhocam bütün twrp veya ofoxları deneyip hepsinde de basarısız oluyorsanız boşverin fakat bir şey var aklımdaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirlinkte redmi note 7 için pixel experience recovery var eğer rom kuracaksanız adb sideload özelliğini deneyebilirsiniz root atcaksanız da adb sideload ile atabilirsiniz magisk zip flashlayabilirsiniz. ama adb sideload var bi tek twrp gibi sanmayın ama rom kurarken işinize yarayabilir belki. bu arada eğer olurda rom kuracak olursanız kurulumdan önce ve kurulumdan sonra wipe data yapmayı unutmayın. pixel recovery de tek şansınız bu da olmazsa daha fazla zorlamanın anlamı yok
Denediniz mi hocam sonucu merak ettim açıkçasıyani başka çarem yok telefona recovery kuramıyorum. ilk defa geliyor başıma. romlara özel recovery leri deneyeyim dediğiniz gibi o zaman
valla hocam artık bilemedim uğraşmaya gerek yok cidden anca isterseniz fastboot eu rom kurabilirsiniz daha hızlı en azındandenedim, yine recovery e giremedim. ben de vazgectim miflashtan 12.5 global flashlayip kapattim. sinir bozucu artik ikidebir edl girmek icin kapak kaldirmak. daha bozmak istemiyorum
yine de eu rom kuracak olusanız linki bıraktım.denedim, yine recovery e giremedim. ben de vazgectim miflashtan 12.5 global flashlayip kapattim. sinir bozucu artik ikidebir edl girmek icin kapak kaldirmak. daha bozmak istemiyorum