- Adım
- Emre Leblebi
- Cihazım
- Redmi K60 pro
- Konular
- 4
Cihazın global room muOyun ultra HD de bile aşırı yüksek ayarında açılıyor fakat akıcı ayarda 90 fps hiç gözükmüyor
Crdroid veya magisk ile sorununuzu çizebilirsiniz hocamOyun ultra HD de bile aşırı yüksek ayarında açılıyor fakat akıcı ayarda 90 fps hiç gözükmüyor
Pubg kendisi 90 vermişmi bende alacagım korkudan alamıyorumCihaz Çin pazarı olduğu için global PUBG 90 FPS desteği yok elite rom veya Magisk modülü ile 90 FPS aktif olur.
Selam pubg kendisi 90 vermişmi bu cihaza bilginiz varmıCrdroid veya magisk ile sorununuzu çizebilirsiniz hocam
Evet vermişPubg kendisi 90 vermişmi bende alacagım korkudan alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selam pubg kendisi 90 vermişmi bu cihaza bilginiz varmı
Teşekkür ederim sagolunEvet vermiş
Pubg kendisi 90 vermişmi bende alacagım korkudan alamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Selam pubg kendisi 90 vermişmi bu cihaza bilginiz
Son birşey daha sormak istiyorum düz k60 ada gelmişmi 90Evet vermiş
Cihaz Çin pazarı olduğu için global PUBG 90 FPS desteği yok elite rom veya Magisk modülü ile 90 FPS aktif olur.
Selam elite room ve ya başka room yükledinizmiOyun ultra HD de bile aşırı yüksek ayarında açılıyor fakat akıcı ayarda 90 fps hiç gözükmüyor
kafeinsiz hocamın tavsiyesi üzerine EliteRoma geçiş yaptım, K60 Pro kullanıyorum. EliteRoma Pubg kurunca 90 fps aktif bir şekilde geliyor. Bilginiz olsun.
teşekkür ederim peki kasma ısınma varmı hangi telefona baksam yorumlarda bazıları iyi bazıları kötü yazıyor siz ne diyorsunuzkafeinsiz hocamın tavsiyesi üzerine EliteRoma geçiş yaptım, K60 Pro kullanıyorum. EliteRoma Pubg kurunca 90 fps aktif bir şekilde geliyor. Bilginiz olsun.