Çözüldü Redmi K60 Mi Recovery Sorunu

ARYA2023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Redmi K60
Konular
5
Cihazım REDMİ K60, cihazıma yeni rom yüklemek istedim. Ses açma+güç tuşuna bastığımda TWRP menüsünü beklerken Çince yazılı Mi recovery 5.0 menüsü çıktı. Takılı kalmıyor, menüden Reboot yapıp kapatıp açabiliyorum telefonu. Sorum şu Fastboot menüsünden istediğim romu bilgisayardan sorunsuz bi şekilde nasıyükleyebilir miyim? Herhangi bir problem olur mu? Tecrübeli bir arkadaş yarımcı olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-09-20-25-52-017_com.microsoft.emmx-edit.jpg
    Screenshot_2024-01-09-20-25-52-017_com.microsoft.emmx-edit.jpg
    178,3 KB · Görüntüleme: 20

ARYA2023

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ABDULLAH
Cihazım
Redmi K60
Konular
5
Eyvallah hocam sağolasın. Çok tşk ederim. Kafama takılan birşey olursa sorarım yine.
Hocam tekrar merhaba. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum yine. Hyperos kurdum. Fakat telefondaki uygulamaları apkmirror dan güncellemek istiyorum, resimde gönderdiğim hatayı veriyor tüm uygulamalarda. Varsa bi çözümü yazarmısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fastboot moduna girmek için ses kısma ve güç tuşuna basılı tutmanız lazım hocam. Ses açma tuşuyla recoverye girersiniz. XiaomiEU rom gibi custom romları fastboot üzerinden kurabilirsiniz. Zip paketlerinin içinden tek tıkla kurma araçları var. TWRP kurmak isterseniz de fastboot moddan kurmanız lazım.
Hocam tekrar merhaba. Kusura bakmayın rahatsız ediyorum yine. Hyperos kurdum. Fakat telefondaki uygulamaları apkmirror dan güncellemek istiyorum, resimde gönderdiğim hatayı veriyor tüm uygulamalarda. Varsa bi çözümü yazarmısın.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-13-19-56-06-818_com.miui.packageinstaller.jpg
    Screenshot_2024-01-13-19-56-06-818_com.miui.packageinstaller.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_2024-01-13-19-56-06-818_com.miui.packageinstaller.jpg
    Screenshot_2024-01-13-19-56-06-818_com.miui.packageinstaller.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Oyla:

eternal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
K60
Konular
3
Xiaomi'nin stok romları hibrid değil hocam. Eğer hybrid bir rom indirdiyseniz yüksek ihtimalle XiaomiEU veya ona benzer bir custom rom indirmişsinizdir. Mi Flash kullanmanıza gerek yok. Rom dosyasını zipten çıkarttıktan sonra klasör içindeki "windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat" yazan dosyayı çalıştırın otomatik kuracak cihazınıza romu.
Halihazırda resmi stabil rom yüklü cihaza direk bu işlem yapılabilir mi?

Oyla:

eternal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
K60
Konular
3
Yapmak istediğiniz işlem nedir hocam?
Çin cihaz olup Resmi global stabil rom yüklü cihaza, xiaomi.eu custom global veya custom EEA (Avrupa) rom için indirilen "windows_fastboot_first_install_with_data_format" işlemi yapılırsa cihaz brick mi olur yoksa kurulum olur mu?

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
Çin cihaz olup Resmi global stabil rom yüklü cihaza, xiaomi.eu custom global veya custom EEA (Avrupa) rom için indirilen "windows_fastboot_first_install_with_data_format" işlemi yapılırsa cihaz brick mi olur yoksa kurulum olur mu?

Kurulum olur

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Kendi cihazınız için uyumlu romu indirirseniz kurulur, sorun olmaz.

Oyla:

eternal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
K60
Konular
3
Kendi cihazınız için uyumlu romu indirirseniz kurulur, sorun olmaz.
Normalde üzerinde yüklü olan rom Resmi Stabil Rom oldugundan dolayı (Çin'den globale dönme) bu işlemle Custom Roma geçiş yaparken öncesinde root vb bir işlem yapmam gerekir mi?

Oyla:
Üst Alt