- Adım
- Guven
- Cihazım
- Redmi K60
- Konular
- 36
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet vararama kayıt varmı bu romda
evet vararama kayıt varmı bu romda
eu romlarda ve miui tabanlı custom romlarda mi dialer olduğu için arama kaydetme oluyorarama kayıt varmı bu romda
Direnç sonrası herhangi bir problem oluyormu ilerleyen zamanlarda band sorunu felan varmıÇok teşekkür ederim. Harika telefon ama henüz kullanmaya geçemedim. Mi max 3 den yedek çekmem gerek. Öncelikle twrp kurup eu rom atıp sonra yedeği çekeceğim ama twrp yi henüz kuramadım hata aldım. İşlerimi bitirirsem keyifle kurcalayacam Bu arada fiyat sormuştun hocam 12/512 bendeki direnç kayıtlı 14.560 tl.
hayir ustasi saglamsa skntisi olmuyor direncin. band20 sehir merkezinde yasadgm icin suanlik sorun olmadiDirenç sonrası herhangi bir problem oluyormu ilerleyen zamanlarda band sorunu felan varmı
Hocam Vodafone kullanıyordum internet hızları leşti band 20 sayesinde Max 20 alıyorduk lakin bu cihazda olmadığı için Max 3-4mbps alıyordum anlayacağın 3g hızları bile daha iyiydi Vodafone sınırsız tarife kullandığım için başta türk Telekom firmasına geçmek istemedim ancak Türk Telekom da sınırsız sosyal medya olduğu için şans vermek istedim iyi ki de şans vermişim şuan minimum 120mbps hızlar alıyorum gündüz vakti gece ise 170mbps oluyor Vodafone hariç diğer iki firma yüksek hızları verebilir ek olarak yakında 5g geleceği için sorun olmaz band seçeneklerihayir ustasi saglamsa skntisi olmuyor direncin. band20 sehir merkezinde yasadgm icin suanlik sorun olmadi
Kırsal alanda E olarak çekiyor internet. Herhangi bir siteye giriş yapmak çok uzun zaman alıyor. Bazen girmiyor. Arama konuşma konusunda sorunsuz. Sadece internet sıkıntı.hayir ustasi saglamsa skntisi olmuyor direncin. band20 sehir merkezinde yasadgm icin suanlik sorun olmadi
Nasıl kurucaz bu romu hiç bilgim yokBende var k60 kendim kurdum eu romu sorunsuz calisiyor imei silinmiyor
Cihaza twrp yuklemen lazim yada fasbootdan oluyor cihazi pc ye baglayarak. Bence twrp yuklyeyip tlfna usb yi takip yuklemek daha kolay. Ama bunlarla ugrasmak skici geliyorsa. Uzaktan baglanti ile yazilimi attirablirsin. Hali hazirda twrp de kurulmus olur. Bi sonraki yukleme yapacaginda işlem basit olur. Oyle cuzi bir rakama uzaktan yazilimi attirablirsin.karar sana kalmis hocamNasıl kurucaz bu romu hiç bilgim yok
Bootloder açık