Rom Redmi k60 eu 14.0.25.0

emre349

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
1
Çok teşekkür ederim. Harika telefon ama henüz kullanmaya geçemedim. Mi max 3 den yedek çekmem gerek. Öncelikle twrp kurup eu rom atıp sonra yedeği çekeceğim ama twrp yi henüz kuramadım hata aldım. İşlerimi bitirirsem keyifle kurcalayacam :) Bu arada fiyat sormuştun hocam 12/512 bendeki direnç kayıtlı 14.560 tl.
Direnç sonrası herhangi bir problem oluyormu ilerleyen zamanlarda band sorunu felan varmı

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Direnç sonrası herhangi bir problem oluyormu ilerleyen zamanlarda band sorunu felan varmı
hayir ustasi saglamsa skntisi olmuyor direncin. band20 sehir merkezinde yasadgm icin suanlik sorun olmadi

Joingle

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi k60
Konular
0
hayir ustasi saglamsa skntisi olmuyor direncin. band20 sehir merkezinde yasadgm icin suanlik sorun olmadi
Hocam Vodafone kullanıyordum internet hızları leşti band 20 sayesinde Max 20 alıyorduk lakin bu cihazda olmadığı için Max 3-4mbps alıyordum anlayacağın 3g hızları bile daha iyiydi Vodafone sınırsız tarife kullandığım için başta türk Telekom firmasına geçmek istemedim ancak Türk Telekom da sınırsız sosyal medya olduğu için şans vermek istedim iyi ki de şans vermişim şuan minimum 120mbps hızlar alıyorum gündüz vakti gece ise 170mbps oluyor Vodafone hariç diğer iki firma yüksek hızları verebilir ek olarak yakında 5g geleceği için sorun olmaz band seçenekleri

Kilhans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Kırsal alanda E olarak çekiyor internet. Herhangi bir siteye giriş yapmak çok uzun zaman alıyor. Bazen girmiyor. Arama konuşma konusunda sorunsuz. Sadece internet sıkıntı.

Slymngvn

MIUI özgürlüktür :)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Guven
Cihazım
Redmi K60
Konular
36
Nasıl kurucaz bu romu hiç bilgim yok
Bootloder açık
Cihaza twrp yuklemen lazim yada fasbootdan oluyor cihazi pc ye baglayarak. Bence twrp yuklyeyip tlfna usb yi takip yuklemek daha kolay. Ama bunlarla ugrasmak skici geliyorsa. Uzaktan baglanti ile yazilimi attirablirsin. Hali hazirda twrp de kurulmus olur. Bi sonraki yukleme yapacaginda işlem basit olur. Oyle cuzi bir rakama uzaktan yazilimi attirablirsin.karar sana kalmis hocam

Üst Alt