Yardım Redmi K60 Antalya Direnç İMEİ

Muhammedeminacikel

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7
Cihazım
Minote 3
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eurom
Telefon Modeli
Redmi k60
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar arkadaslar.. Ben Redmi K60 telefon kullanıyorum bugün itibariyle Kayıt süresi doldu Telefon kapandı. Antalya' veya Kumluca ilçesinde Redmi K60 Direnç kaydı yapabilecek kimse varmı tanıdığı olan.. Yardımcı olur musunuz? şimdiden teşekkürler

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
Mi 13 pro ya server kayıt geldi k60 için de sorarım uzaktan yapılıyor fiyat 4 bin

Oyla:

alaattinasal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alaattin
Cihazım
mi 5s
Konular
13
Mi 13 pro ya server kayıt geldi k60 için de sorarım uzaktan yapılıyor fiyat 4 bin
hocam bilmediğimden soruyorum. Server kayıt dediğiniz olayı samsung gibi cihazlara 90$ civarında ve xiaomi cihazlarında direnç değişimi ile kayıt da ortalama 1000 tl iken iken mi13 pro da neden 4000? bu cihazda direnç yoktu diye biliyorum mecburen olduğu için mi acaba o fiyatı istiyorlar. K60 için ne kadar merak ediyorum. Bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü.

Oyla:

eaytekin35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi note 10
Konular
2
hocam bilmediğimden soruyorum. Server kayıt dediğiniz olayı samsung gibi cihazlara 90$ civarında ve xiaomi cihazlarında direnç değişimi ile kayıt da ortalama 1000 tl iken iken mi13 pro da neden 4000? bu cihazda direnç yoktu diye biliyorum mecburen olduğu için mi acaba o fiyatı istiyorlar. K60 için ne kadar merak ediyorum. Bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü.
Mecburen olduğu için 4 bin fiyat verdi senin ki için sorarım

Oyla:
Üst Alt