Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

firewall24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Lokman
Cihazım
F2 pro
Konular
1
Teşekkürler ,poco f2 pro da direk ingilizce açıldı twrp.İşletim sistemi win 10 pro 64 bit.

aviation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi10t ve PocoX3
Konular
0
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Twrp Recovery Yükleme
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_redmik30pro dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.

twrpsaltokunur-png.45440

Zip şifresi : miuiturkiye.net
İndirme Bağlantısı : https://secyukle.com/dosya/uploads/...WRP-3_4_2B-0623-REDMI_K30PRO-By_TRabZonLu.zip

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şuan mi10t yurtdışı cihazım var bootloader açık Android sürüm 12.0.11 bu tek tuşla TWRP indiri kullanırsam herhangi bir imeı uçması falan Yaşar mıyım ? TWRP den lineageos rom yüklemeyi düşünüyorum ilk kez böyle bir işlem yapacağım . TWRP seçerken Android sürümü de önemli mi mi10t yi listeden seçmem yeterli mi ? Şimdiden teşekkürler

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4
Şuan mi10t yurtdışı cihazım var bootloader açık Android sürüm 12.0.11 bu tek tuşla TWRP indiri kullanırsam herhangi bir imeı uçması falan Yaşar mıyım ? TWRP den lineageos rom yüklemeyi düşünüyorum ilk kez böyle bir işlem yapacağım . TWRP seçerken Android sürümü de önemli mi mi10t yi listeden seçmem yeterli mi ? Şimdiden teşekkürler

1-IMEI uçmaz.
2-Android sürüm önemli yoksa cihaz hafızasını görmez yani romu yukleyemezsiniz..

Güncel twrp link

aviation

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi10t ve PocoX3
Konular
0
1-IMEI uçmaz.
2-Android sürüm önemli yoksa cihaz hafızasını görmez yani romu yukleyemezsiniz..

Güncel twrp link

Teşekkür ederim takıldığım bir yer olursa buradan yazsam yardımcı olur musunuz

Üst Alt