bendede aynısı oldu teşekkürlerEdit: magisk sürümünü 20.3 olanı kullanınız.
21.2 sürümüne güncelledigimde logoda takılı kaldı.
Twrpden tekrar install root diyerek açabildim telefonu
TWRP yüklediğimiz zaman cihaz sıfırlanıyor mu?
Selamlar hocam, başlıktaki sürümle mevcut Android 10 rom'dan aynı rom'un Android 11 güncellemesini yükledim, birsürü sorun yaşadım bu rom işlerinde acemi olduğum için. Biraz daha araştırınca Android 11 ile uyumlu twrp henüz yok gibi bir sonuca ulaştım. Bu sürüm Android 11 le uyumlu mudur acaba?
telefon sürümle uyumlu değil diyor hocam biri yardım edebilir mi lütfenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Paylaştığım linkteki twrp android 11 uyumlu
Yükleme adımları: zipin içerisindekileri yeni bir klasör oluşturup içine atın telefonunuzda usb hata ayıklamasını açıp fastboot moda alın ve pcye bağlayın
Bilgisayarınızda oluşturduğunuz twrp klasörünü açıp twrp_flash.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın karşınıza çıkan ekrandan uygun olanları seçin.
bende bu twrp yi kullanıyorum hocam kendiniz yüklemeyi deneyin adb üzerindentelefon sürümle uyumlu değil diyor hocam biri yardım edebilir mi lütfen
cmd ile yaptım ancak tr değil tr imaj dosyası falan varmı hocambende bu twrp yi kullanıyorum hocam kendiniz yüklemeyi deneyin adb üzerinden