- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Cihaz adı farkli görünüyor bu yüzden yüklenmez zip dosyasından cihaz adını düzenlemek gerekiyor
sağolun hocam bekleyelim biraz daha.Cihaz adı farkli görünüyor bu yüzden yüklenmez zip dosyasından cihaz adını düzenlemek gerekiyor
Peki türkiyeye uyumlumudur türkçe desteği sunuyormuResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi K30 / POCO X2 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.4.0 QGHINXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Recovery indirme bağlantısı;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Fastboot indirme bağlantısı indirdim ama hata neden geliyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi K30 / POCO X2 MIUI 11 Hindistan Kararlı V11.0.4.0 QGHINXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
OTA indirme bağlantısı ;
Recovery indirme bağlantısı;
Fastboot indirme bağlantısı;
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Fastboot indirme bağlantısı indirdim ama hata neden geliyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İpucu - MiFlash Tool Hatalar ve çözümleri
MiFlash Tool ile Fastboot kurulumda karşılaşılan hataların (error can not found file flash all bat v.s.) çözümü. Bilgisayarda kurulu olan miflash tool programını denetim masasında program kaldır seceneği ile kaldıralım. Sistemimizin kurulu olduğu (Genelde yerel disk C) sürücü içerisinde...forum.miuiturkiye.net
Çin romunun içinde ki images klasörü harici diğer dosyaları alıp hindistan romunun içine atın flash all vs Varya onlarC dizindn sildim indirdim ama bu seferde bu hata trwp den yüklemiyor önceki arkadaşın attığı hatayı alıyorum