Gecmiş olsun hocam Eu romda IMEI gitmez. Siz global romlarda fabrika ayarlarına dönmeyin her ihtimale karşıYanlışlar olacak ama biz bir aileyiz çok teşekkürler başarılı oldum sayenizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gerçekten teşekkürler biz gerçekten bir aileyiz yetiştiniz yardımıma sağolun var olun
Sağol kardeşim
Telefonumda eu rom vardı şuan global yüklendi ve imei gitmedi nasıl oldu bu iş anlamadım
Daha dönmem ama az önce güncelleme aldı sanki normal cihaz gibi yaptı güncellemeyiGecmiş olsun hocam Eu romda IMEI gitmez. Siz global romlarda fabrika ayarlarına dönmeyin her ihtimale karşı
Gereksiz Google uygulamaları yok IMEI silinme derdi yokDaha dönmem ama az önce güncelleme aldı sanki normal cihaz gibi yaptı güncellemeyi
Tekrar eu roma görsem ne avantajım olur yada ne farkı
Gereksiz Google uygulamaları yok IMEI silinme derdi yoküçüncü parti temaları kullanabiliyorsunuz cihaza istediğiniz modu ekleyebilirsiniz
Öncelikle cihazınıza uygun rom indirmeniz gerekir. Ardından twrpden vipe advence vipeden sistem data dalvik cache vendor temizleyin. Romu cihaza atın. Ana sayfaya dönün installe girerek cihaza attığınız romu bulup secin ve alttaki oku sağa kaydırıp flaşlayın bittikten sonra dalvik temizleyip roboot edin.Her ihtimala karşı Full yedek almadan işlemlere başlamayın. Dahili hafıza silersiniz yedeğide silmiş olursunuz .İmei silinme derdi yok derken birde nasıl geçebilirim bunun üzerinden
Öncelikle cihazınıza uygun rom indirmeniz gerekir. Ardından twrpden vipe advence vipeden sistem data dalvik cache vendor temizleyin. Romu cihaza atın. Ana sayfaya dönün installe girerek cihaza attığınız romu bulup secin ve alttaki oku sağa kaydırıp flaşlayın bittikten sonra dalvik temizleyip roboot edin.Her ihtimala karşı Full yedek almadan işlemlere başlamayın. Dahili hafıza silersiniz yedeğide silmiş olursunuz .
Sizin cihazda da gecerli mi bilmiyorum. Yeni cihızların çoğunda Orjinal romlarda cihazın ayralar bölümünden fabrika ayarlarına dönünce ve mi recoveryden format atılınca IMEI ucma ihitmali oluyor. Costum romlarda twrp üzerinden format atıldığından IMEI ucma söz konusu değildir.Anladım sagol son soru neden global de imei gitme olayı olur dediniz ?
Tamamdır benim telefon için eu costum romu nereden bulabilirim benim cihaza göre önceki romda k20 yazıyodu cihaz bu rom ile m9t olduSizin cihazda da gecerli mi bilmiyorum. Yeni cihızların çoğunda Orjinal romlarda cihazın ayralar bölümünden fabrika ayarlarına dönünce ve mi recoveryden format atılınca IMEI ucma ihitmali oluyor. Costum romlarda twrp üzerinden format atıldığından IMEI ucma söz konusu değildir.