- Adım
- Can
- Cihazım
- Redmi K20 pro
- Konular
- 4
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Miui12 Global 12.5.2 kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi K20 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhabalar öncelikle grupta yeniyim başlığı doğru yere açmadıysam affola. Telefonum Redmi K20 pro. Klon IMEI yüklü. Bu zamana kadar Vodafone kullanıyordum ve bir sıkıntı yoktu. Şimdi türk telekoma geçtim fakat şöyle bir sıkıntı oldu. Birisini arayinca arama sesi 15 saniye sonra geliyor. Yani birisini hemen arayamıyorsunuz ve birisi sizi aradığında da telefonunuza ulaşılamıyor. Hatta işin ilginç yanı ben mobil veriden internette dolanırken bile birisi aradığında ulaşılamıyor. Bu sorunu şöyle çözdüm*#*#4636#*#* ile girdiğim yerde imein yazdığı yerde tercih edilen ağ türünü GSM only yapınca sesli ağ türü kısmı da gsm olunca arayanlar ulaşabiliyor ama bu kez de mobil veri edge oluyor. Kullanılamıyor. İnternetin çekmesi için lte li bi seçenek seçmek gerekiyor. Fakat sesli ağ türü lte olunca arayam ulaşamıyor. Veri ağının lte,sesli ağ türünün gsm olduğu bir seçenekte bulunmuyor. Çeşitli sitelerden bulduğum umts seçeneği falan bende yok. Bütün hepsini denedim gerçi ama bende olan ağ seçeneklerinin görüntüsünü buraya koyuyorum. Yol gösterirseniz sevinirim.