kardeşim zaten redmi k20 pro ile mi 9t pro aynı ama sırf yazısı aklına takıldıyda mifirm sitenden k20 pro yazılımını indirip atabilirsin sıkıntı olmazTelefonum resmi k20 pro yeni room attım MIUI 12 ama mi 9t pro yazıyor cihaz adında sorun nedir bilen yardımcı olabilirmi
Tamamdır teşekkür ederim ama şuan nasıl yapacağımı bilmiyorum benim cihaz fastboot modunda kalmıştı mi flash la attım roomu şimdi k20 pro ya geçmek için ne yapmam lazımkardeşim zaten redmi k20 pro ile mi 9t pro aynı ama sırf yazısı aklına takıldıyda mifirm sitenden k20 pro yazılımını indirip atabilirsin sıkıntı olmaz
Hocam onu hallettim ama başka sıkıntı da var ya telefonda şebeke var gözüküyor ama arama falan yapmıyor nete gidiriyor sorun ne bunda acaba yaEğer Hindistan romu kurarsanız K20 Pro olarak görünür.
Ama güncelleme dosyasında raphaelin'i raphael olarak değiştirmeniz gerek.
Aşağıdaki linkte güncel resmi romlar bulunuyor, oradan indirebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
imei işlemini kendiniz mi yapmıştınız?Hocam onu hallettim ama başka sıkıntı da var ya telefonda şebeke var gözüküyor ama arama falan yapmıyor nete gidiriyor sorun ne bunda acaba ya
Bir çok nedeni olabilir bunun aldığınız hata tam olarak nedir arama yaparken ne hatası veriyor?Hocam onu hallettim ama başka sıkıntı da var ya telefonda şebeke var gözüküyor ama arama falan yapmıyor nete gidiriyor sorun ne bunda acaba ya