- Adım
- Harun
- Cihazım
- Oneplus 9 5G
- Konular
- 188
Mi 9 bölümünde bulabilirsiniz. Xiaomi Mi9Mi 9 için twrp arıyorum yardımcı olurmusunuz
Mi 9 bölümünde bulabilirsiniz. Xiaomi Mi9Mi 9 için twrp arıyorum yardımcı olurmusunuz
Umarım tekrarlamaz hocam.. iyi forumlarBy.TRabZonLu™ hocama sonsuz teşekkürler... Bütün gündür uğraştığım işi kendisi teamviewer dan bağlanıp çözdü... Kendisinin gösterdiği ilgi ve alaka için ne kadar teşekkür etsem azdır....
Hala kopmadı hocamUmarım tekrarlamaz hocam.. iyi forumlar
hata neyden olmuş hocam bilgilendirir misiniz+1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde bir hata alıyorum..
Telefon k20 pro.. ama global rom kurduğum için mi9t pro olarak gözüküyor acaba ondan mıdır?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
benim telefonumda yazma koruma vardı sanırsam. her seferinde write protection hatası alıyordum. TWRP yükleyeyim oradan atayım dosyayı dedim.. Dün gece telefonu komple formatladım. tek tuşla twrp kurdum bi sorun olmadı.. yeni XIAOMI telefonlarında herhalde yazma korumalı geliyor. benden kaynaklı idi.hata neyden olmuş hocam bilgilendirir misiniz
şart değil.. kalıcı twrp için custom rom ya da magisk yükleyeceksinizArkadaşlar disable verity diye bir eklenti var onu yükleme yapmak şart mı acaba
Global üzerine yükleme yapicam twrp siliniyormu masaüstü ne dönünce mesala Dolby atmos yuklucem her defasında twrp kurucamşart değil.. kalıcı twrp için custom rom ya da magisk yükleyeceksiniz
fastboot ile ya da twrp ile stock rom (fabrika romu) yüklerseniz twrp silinir tekrardan twrp yüklemek zorundasınız.Global üzerine yükleme yapicam twrp siliniyormu masaüstü ne dönünce mesala Dolby atmos yuklucem her defasında twrp kurucam
Ha anladım hocam sagolfastboot ile ya da twrp ile stock rom (fabrika romu) yüklerseniz twrp silinir tekrardan twrp yüklemek zorundasınız.