Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı V12.0.1.0.QFKMIXM İndirme Bağlantısı

Tkr42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Arkadaşlar hayırlı günler dilerim bende yüklemeyi düşünüyorum ama şarj problemi var mı? 11. 0.6. Sürümünü kullanıyorum şarj bir günü anca çıkarıyor 4000mAh pile göre bu sürümü indirince düzelir mi veya indirip memnun olmayan var mı

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazan TT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
TT
Cihazım
K20pro
Konular
0
Tam hatırlamıyorum ama 3.1.3 gibi gördüm. Bu arada bilgisayarım yok. Direk telefon üzerinden yapıyorum güncellemeyi.Bu işlem için bilgisayar lazım mı? Cihazım k20 Pro. MIUI 11.0.4.global sürüm.yüklü.
Üstad MIUI 11.0.4 GLOBAL şarjı nasıl gidiyor bende ona göre güncelliyim pubg falanda oynuyorum şarj benim için çok önemli bilgilendirirsen sevinirim ustad

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Ben boyle bi hata aliyorum. Ota linkinden indirildiğimi sectigimde. Orjinal rom kullaniyorum hic oynanmadi...
siz 11.0.6 EEA sürümündesiniz yani Avrupa global sürümündesiniz. bu Xiaomi Global sürümü olduğu için güncelleyemezsiniz. Bir kaç güne EEA için de MIUI12 çıkar onu indirip güncelleyebilirsiniz

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
tipik miui. yavaş. kasıyor. bıktım yav. aosp'tan dönersem iki olsun. her versiyon aynı muhabbet. şu işi bi oturtamadılar. hayvan gibi işlemci var telefonda hala donuyor, tekliyor. uçması lazım bu telefonun. gidem aosp flaşlayam.
Takılma yapıyor mu hala?

deepseadiver

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erol
Cihazım
Poco x6 Pro
Konular
4
Ben pilde hissedilebilir bir farklılık göremedim miui 11 de neyse o miui 12 betada da aynı idi. Ama beta dan daha stabil sıkıntı yaşamıyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

tioma

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tayfun
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
4
güncellemeden sonra telefonu sıfırlamadım şarj çok yiyor birde ilk kez telefonda rutin kullanımlı uygulamalarda ısınma olayı oldu birde sıfırlayıp o şekilde deneyeceğim bunların haricinde evet göze hitap ediyor hoş olmuş şarj hadi normalde ısınma olayı sıfırladıktan sonra devam ederse geri dönüş yapacağım

Tkr42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kurtuluş
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Romu indirdim ama benim twrp uçmuş bilgisayar olmadan twrp yükleyebilir miyim. Varsa şu mıuı 12 kurayım

dumert09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0
Takılma yapıyor mu hala?
yapıyor. bekledim biraz acaba düzelecek mi diye de yok. buglı zaten. kontrol panelinde bug oluyor. kapatmak için yukarı kaydırdığınızda, simgelerde aşağı-yukarı yapıyor. bildirim panelinde de oluyor, arkası bulanıklaşmıyor. gittim eu stabil yükledim, o daha beter kasıyor. komik, saçma. bu telefonu elden çıkarana kadar aosp kullanacağım belli oldu.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
yapıyor. bekledim biraz acaba düzelecek mi diye de yok. buglı zaten. kontrol panelinde bug oluyor. kapatmak için yukarı kaydırdığınızda, simgelerde aşağı-yukarı yapıyor. bildirim panelinde de oluyor, arkası bulanıklaşmıyor. gittim eu stabil yükledim, o daha beter kasıyor. komik, saçma. bu telefonu elden çıkarana kadar aosp kullanacağım belli oldu.
Evet bende yükledim şimdi. 3 tuşla kullanmada sıkıntı yok ama tam ekran kullanmada hala kasıyor 60 fps değil kesinlikle.

Üst Alt