hocamtwrp yi hocam
Hallettim galiba hocam fastboot rom attım sonra da twrp yi kalıcı hale getirdim sizin yazmış oldugunuz bilgilerle tesekkur ederim..Twrp hiç açılmıyor mu? Yoksa farklı bir işlem sonucu mu açılmıyor
hocam
Hallettim galiba hocam fastboot rom attım sonra da twrp yi kalıcı hale getirdim sizin yazmış oldugunuz bilgilerle tesekkur ederim..
twrp değiştirip yüklemeyi deneyin hocam. romda da sorun olabilir kullanıcılar geri bildirim yaparsa ona göre bizde konuyu güncelleriz. stock romu kurmayı deneyin isterseniz
Ben fastboot rom attım hocam mi flash programıyla daha sonra da ustadın yazmıs oldugu bilgilerle twrp yi kalıcı hale getirdim. Sorun halloldu gibi..Şuan bende sadece Fastboot giriyorum twrpyi yükledi diyor twrp açılmıyor sadece Fastboot açılıyor recovery giremiyorum tek fastboot çözümü nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam mi9t recovery yüklerken cihaz sadece fastbootta kaldı. Twrp yüklendi diyor yüklüyor reset atıyor telefon sonra tekrar fastboota giriyor
Peki hocam bana özelden mi flash programını atar mısın? indirdiklerim sorunlu çünküBen fastboot rom attım hocam mi flash programıyla daha sonra da ustadın yazmıs oldugu bilgilerle twrp yi kalıcı hale getirdim. Sorun halloldu gibi..
Custom rom için twrp lazımDostlar ben eu stabil yada özellikle beta kullanmak istiyorum.
Mi flash la yangisini yükleyebilirim?
Twrp den nefret ediyorum kullanmak istemiyorum.
Dediğim iki rom da costum rom'mu hocam?Custom rom için twrp lazım