Farkli bir usb girişin takip deneyinhocam tekrar twrpyi yükleyemiyorum indirdiğim uygulama tanımıyor telefonu galiba fastboot almama rağmen ilerleme yok ne yapmam lazım
mi tool üzerinden atıyorum hocam twrpyi farkeder mi ?Farkli bir usb girişin takip deneyin
hocam bundada recoveryde kaldım reboot atıyorum tekrar recovery menüsüne atıyor ne yapmam lazımSize kalmış hocam nasıl yuklerseniz
Hocam telefona ne yapmaya çalışıyorsunuz? Twrp yüklemek mi? Twrp var fakat rom yükleyince tekrar twrp mi açılıyor?hocam bundada recoveryde kaldım reboot atıyorum tekrar recovery menüsüne atıyor ne yapmam lazım
hocam şuan twrpyi yükledim açılıyor ama her şey sıfırlandı haliyle hafızadaki romun zip dosyasıda gitti.Şimdi miui 11 kurmaya çalışıyorum nasıl yapıcam hala anlayamadım. Şuan sadece twrp kurulmuş durumda bundan sonra ne yapmam lazım ?Hocam telefona ne yapmaya çalışıyorsunuz? Twrp yüklemek mi? Twrp var fakat rom yükleyince tekrar twrp mi açılıyor?
Görseldeki gibi devam et. 4.adimda bilgisayara bağla romu kopyala ve 5.adimdan devam ethocam şuan twrpyi yükledim açılıyor ama her şey sıfırlandı haliyle hafızadaki romun zip dosyasıda gitti.Şimdi miui 11 kurmaya çalışıyorum nasıl yapıcam hala anlayamadım. Şuan sadece twrp kurulmuş durumda bundan sonra ne yapmam lazım ?
hocam teşekkür ederim yaptım oldu çok sağolun sayenizdeGörseldeki gibi devam et. 4.adimda bilgisayara bağla romu kopyala ve 5.adimdan devam et
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.