Rom REDMİ K20 / Mİ 9T MİUİ11 Global Kararlı 11.0.1.0 İndirme Bağlantısı

• Konbuyu başlatan Sekko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 160
  • Görüntüleme 19K

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
bunu indirdim ondan sonra kendi kendine güncelleyici de güncelleme var dedi oto dan geldi galiba anlamadım ama ordan bir daha indirdim şuan kurulumunu yapıyor.

gözle görülür bir fark birşeyler var mı birşeyler deneyimlediniz mi nedir durum ?
Sıkıntısız kurdu. Hard reset atmadim normal Kurcaliyorum şimdi. kasma vs görmedim. Ortam ekrani baya gelişmiş, gorsel iyilestirmeler ve simgelerde yenilemeler var ayarlar kısmında.
4g, 4.5g olmuş ve sinyal simgesinin üstüne gelmiş. Volte simgesini arkaplan beyaza cevirmisler. Wowifi Turkcell de halen çalışmıyor. Game turbo gelişmiş, bi kaç yeni xiaomi uygulaması gelmiş.Parmak izi sanki biraz iyileşmiş. Ram tuketimi aynı. Sarj henüz test etmedim ama hizli bosalmiyor sorun yok şimdilik.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Sıkıntısız kurdu. Hard reset atmadim normal Kurcaliyorum şimdi. kasma vs görmedim. Ortam ekrani baya gelişmiş, gorsel iyilestirmeler ve simgelerde yenilemeler var ayarlar kısmında.
4g, 4.5g olmuş ve sinyal simgesinin üstüne gelmiş. Volte simgesini arkaplan beyaza cevirmisler. Wowifi Turkcell de halen çalışmıyor. Game turbo gelişmiş, bi kaç yeni xiaomi uygulaması gelmiş.Parmak izi sanki biraz iyileşmiş. Ram tuketimi aynı. Sarj henüz test etmedim ama hizli bosalmiyor sorun yok şimdilik.

App vault kullanıyor musunuz? Ram temizledikten sonra bir kasma farkettiniz mi?

emreglgl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
ÖGRENCİ
Konular
27
4k video modunda izlerken veya çekerken donma oluyor mu

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Winsome

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 9 T PRO
Konular
2
Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirdim. cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyemeye çalışıyorum.Şifre çözülüyor diyor telefon kapanıyor sonra TWRP ekranı açılıyor. güncelleme yüklenmiyor? telefonu tekrar acıyorum. dosyada silinmiş oluyor.. yardımcı olabilecek varmı. root felan istemiyorm arkadaşlar.telefona daha önce imei atılmıştı.. Saygılar.

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Son düzenleme:

Crespo467

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
H.K
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirdim. cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyemeye çalışıyorum.Şifre çözülüyor diyor telefon kapanıyor sonra TWRP ekranı açılıyor. güncelleme yüklenmiyor? telefonu tekrar acıyorum. dosyada silinmiş oluyor.. yardımcı olabilecek varmı. root felan istemiyorm arkadaşlar.telefona daha önce imei atılmıştı.. Saygılar.
Bende forumda 1 saattir bu sorunun cevabını arıyorum, anladığım son durum twrp üzerinden romu yeniden yüklemek görünüyor. Diğer türlü twrp yüklü olduğu için 77 küsürluk olan güncellemeyi kuramıyormuş. 2.2 gb lik olanı indirip twrp den güncellemek ama kesin net bir bilgi bulamadım, telde elimde kalmasın diye araştırmaya devam...

Winsome

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 9 T PRO
Konular
2
Bende forumda 1 saattir bu sorunun cevabını arıyorum, anladığım son durum twrp üzerinden romu yeniden yüklemek görünüyor. Diğer türlü twrp yüklü olduğu için 77 küsürluk olan güncellemeyi kuramıyormuş. 2.2 gb lik olanı indirip twrp den güncellemek ama kesin net bir bilgi bulamadım, telde elimde kalmasın diye araştırmaya devam...
bir babayiğit çıkar şimdi. az daha bekleyelim...

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Hocam otadan 770mb guncelleme geldi denedim. Miui güncelleniyor dedi yuzde 30da hata verdi tel yeniden basladi. neyse bu sefer ota uzerinden 2.2gb olani indirdi direk yükle dedim kurdu. Cihazim IMEI repairli imeiye sikinti yaşamadım.

Son düzenleme:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Winsome hocam babayiğide gerek yok forumu araştırsanız her sorunun cevabı var Yes~~

Bu bölümü muhakkak okuyun ....

Winsome

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 9 T PRO
Konular
2
Winsome hocam babayiğide gerek yok forumu araştırsanız her sorunun cevabı var Yes~~

Bu bölümü muhakkak okuyun ....

Hocam ama ben root magisk uçmasını istiyorum.verilerim silinmesin. ? nasıl yapacağım

Üst Alt