Beta tester olmak için yapabileceğimiz bir şey var mıRomu yüklyebilmeniz için beta tester olmalısınız.
hocam selamlar ben bu romu yüklemek isterim benim cihaz m9t bootloder kapalı menüden girip bu zip dosyayı seçip güncelleme yapacağız değilmi doğrumu anladım şimdiden teşekkürlerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi K20 / Mi 9T Android 10 MIUI 11 EEA (Avrupa) V11.0.1.0 PFJEUXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Recovery indirme bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlantısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
tekrar selamlar kontrol ettim cihaz güncelleyici menüsü yok bende cihazı kapatıp recovery ile zip dosyayı gösterip yazılımı yüklesem olurmu android 9 benim cihazın miui global v110.1.1 kararlı (PFJMIXM)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi K20 / Mi 9T Android 10 MIUI 11 EEA (Avrupa) V11.0.1.0 PFJEUXM
Güncelleme yöntemleri:
1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.
MiFlash 2016.04.01.0 64Bit
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools
xiaomitools.com
Recovery indirme bağlantısı ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot indirme bağlantısı;
Paylaşıldığında eklenecektir.
NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
hocam selamlar ben bu romu yüklemek isterim benim cihaz m9t bootloder kapalı menüden girip bu zip dosyayı seçip güncelleme yapacağız değilmi doğrumu anladım şimdiden teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tekrar selamlar kontrol ettim cihaz güncelleyici menüsü yok bende cihazı kapatıp recovery ile zip dosyayı gösterip yazılımı yüklesem olurmu android 9 benim cihazın miui global v110.1.1 kararlı (PFJMIXM)
teşekkürler ilginize ben yazılım atarken bootloader kilidi kapaldı önceki yazılımda ayrıca imei reapir yapıldıgı halde imei silinmedi ne root kaldı nede sakıncalı herhangi bişey, ben tekrar bootloader kilidi açmam şartmı bu yazılımı kurmak için şimdiden teşekkür ediyorumSizin rom farklı hocam bu linki takip edin lütfen..
Rom - [Android 10] Mi 9T / K20 Global Kararlı V11.0.1.0 QFJMIXM İndirme Bağlantıları
Mi9T / K20 MIUI 11 Global Kararlı V11.0.1.0 QFJMIXM Güncelleme yöntemleri: 1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz. 2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz. 3)...forum.miuiturkiye.net
teşekkürler ilginize ben yazılım atarken bootloader kilidi kapaldı önceki yazılımda ayrıca imei reapir yapıldıgı halde imei silinmedi ne root kaldı nede sakıncalı herhangi bişey, ben tekrar bootloader kilidi açmam şartmı bu yazılımı kurmak için şimdiden teşekkür ediyorum
nasıl açacağız yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden ilginizeBl şart evet.
nasıl açacağız yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden ilginize