Yardım Redmi Buds 4 Active Bağlanıyor Fakat Ses Gelmiyor

mammıd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
Dostlar sorunum kulaklık bağlanıyor ses geliyor bağlanma sesi fakat şarkı veya video açınca sesi gelmiyor Windows da denedim çalıştı ama telefonda çalışmıyor sebebi nedir araştırdım fakat bulamadım son çare sıfırlayacam. Not:Cihaz Bootloader Açık EU romda ve rootlu durumda (magisk) eğer çözüm olmazsa global stok Roma geçiceğim

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Dostlar sorunum kulaklık bağlanıyor ses geliyor bağlanma sesi fakat şarkı veya video açınca sesi gelmiyor Windows da denedim çalıştı ama telefonda çalışmıyor sebebi nedir araştırdım fakat bulamadım son çare sıfırlayacam. Not:Cihaz Bootloader Açık EU romda ve rootlu durumda (magisk) eğer çözüm olmazsa global stok Roma geçiceğim
Ayarlar, uygulamalar, tüm uygulamalar altından Bluetooth tüm verileri silmeyi denediniz mi? Bazen bu çözüm olabiliyor.

mammıd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 11
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

mrfalcon253

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
2
Benim başka marka model kulakligimda da aynı sorun oldu. Hatta şu anda yeni bir sorun var. Kulaklık ses seviyesini yarıya getirdigimde sanki 0 dan itibaren başlamış gibi açılmaya başlıyor sesi. Yarıdan önce hiç ses yok uğultu bile. Son sese getirince ancak yarıdaymis gibi ses veriyor. Bazen de kafasına esince dediğiniz gibi hiç gelmiyor ve yeniden başlatınca telefonu ancak o zaman geliyor. Kulakligimla hiçbir alakası yok. Bilgisayarda veya başka telefonlarda uzun süre kullaniyorum sürekli bağlıyorum kopariyorum 0 sorun. Bu yüzden Xiaomi aldığıma pişmanım. Samsung ve iPhone gibi büyük markalarda en azından böyle ufak ve sinir edici sorunlar pek çıkmıyor.

Üst Alt