Yardım Redmi Airdots bağlanma sorunu

CenkYaman26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Android 9
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 8 SE
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle merhaba. Benim 2 aydır kullandığım Redmi Airdots marka bir Bluetooth kulaklığım var fakat 2 gündür bağlanma sorunu yaşıyorum. Sorun şu: kulaklıkları telefona bağlayabiliyorum (ikisini de ayrı ayrı denedim) fakat birbirlerine bağlanmıyorlar. İnternetten çözümüne baktım ve kulaklıklara reset atarak çözebilirsiniz yazıyordu. Verilen talimatlara uyarak 4-5 defa reset attım fakat aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz?

cantara42

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
433
Öncelikle merhaba. Benim 2 aydır kullandığım Redmi Airdots marka bir Bluetooth kulaklığım var fakat 2 gündür bağlanma sorunu yaşıyorum. Sorun şu: kulaklıkları telefona bağlayabiliyorum (ikisini de ayrı ayrı denedim) fakat birbirlerine bağlanmıyorlar. İnternetten çözümüne baktım ve kulaklıklara reset atarak çözebilirsiniz yazıyordu. Verilen talimatlara uyarak 4-5 defa reset attım fakat aynı sorun devam ediyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Aşağıda yer alan videodaki gibi mi yaptınız?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

CenkYaman26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cenk
Cihazım
Xiaomi Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Aşağıda yer alan videodaki gibi mi yaptınız?

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Evet aynı şekilde yaptım fakat hâlâ kulaklıklar birbirine bağlanmıyor hatta sağ kulaklık farklı bir telefona sol kulaklık farklı bir telefona bağlanabiliyor.