Yardım Redmi Airdots A101

Ahmet Erhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Erhan
Cihazım
Mi A2
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Xiaomi Airdots
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Akradaşlar acill merka ettim a101 den 2 gün önce airdots aldım şimdi 2 sorum olcak cevaplarsanız sevinirim 1 soru 2 yıl garantili diyor şimdi kaşe bastırdım şimdi garantiye götürebiliyoruz değilmi kaşeli diye tarihde yazdım 2 sorum ise ben kulaklığı aldığımda ilk başta soldaki doluyor neden aynı anda dolması lazım değilmi.

Ahmet Erhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Erhan
Cihazım
Mi A2
Konular
4
ben yetişemedim ürüne ama alan bi arkadaşıma mesaj attım oda aynı şeyi söylüyor aynı anda dolmuyor orjinal olup olmadığı konusunda tereddüt etmiş haliyle şuan yazışıyorum da garantide belli olur diyor :) ve son bişey ekledi sağ kulaklık 1 saat dayanmıyor dedi son olarak
He o zamn götüriyim ama neden sahte ürüne garanti yazısı koyarlarki zaten kaşe bastım götürcem yeri nerde biliyorumusun bende saat iyi nirmal gidiyor ama ısıklarıyla bi alakası var herşey orjinaldeki gibi ama bi sorun var jarz alırken neyse sorcam bide nerde garanti yeri biliyormusun avcılara yakın

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
He o zamn götüriyim ama neden sahte ürüne garanti yazısı koyarlarki zaten kaşe bastım götürcem yeri nerde biliyorumusun bende saat iyi nirmal gidiyor ama ısıklarıyla bi alakası var herşey orjinaldeki gibi ama bi sorun var jarz alırken neyse sorcam bide nerde garanti yeri biliyormusun avcılara yakın
sen sadece aldığın yere götür tamam dostum problem çıkmıyor 101 den tv cep telefonu aldım sorunsuz iade garanti vs ilgili bizim burda sorun yaşamazsın

Oyla:

Ahmet Erhan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Erhan
Cihazım
Mi A2
Konular
4
sen sadece aldığın yere götür tamam dostum problem çıkmıyor 101 den tv cep telefonu aldım sorunsuz iade garanti vs ilgili bizim burda sorun yaşamazsın
Tamam bugün gidip sorcam garantisi nerdeymiş diye teşekkürler

Oyla:
Üst Alt