Yardım Redmi 9T TWRP bootloop

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
4
merhaba farkli rom kurmak icin twrp'nin bu surumunu indirdim ancak recovery'e her girmeye calistigimda cihaz surekli yeniden basladi recovery acilmadi, bir sekilde farkli bir twrp versiyonu bulup indirdim ve o calisti ancak internal storage'i duzgun okuyamiyordu ve dolayisiyla rom'un zip dosyasini goremiyordu sadece bir suru karisik isimli bos klasor vardi ve daha kotusu bilgisayardan telefonun dosyalarini gorebilmeme ragmen oraya bi dosya atamiyodum yani ne yaparsam yapiym twrp'den zip dosyasina ulasamiyordum (alakasi var midir bilmiyorum ama telefon rootsuz)

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bulduğunuz TWRP dosyaları uyumsuz. Biri tamamen uyumsuz diğerinde şifre çözme yeteneği yok. Farklı bir TWRP yükleyin.

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulduğunuz TWRP dosyaları uyumsuz. Biri tamamen uyumsuz diğerinde şifre çözme yeteneği yok. Farklı bir TWRP yükleyin.
twrp'nin resmi olarak lime cihazi icin bir surumu yok lime icin arastirdigimda cogu yerde bu cikti forumda da bu cihaz icin bu dosya cok kez onerilmis nasil uyumlu olamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orangefox denedim o da denedigim diger twrp gibi yapti internal storage'i duzgun okumadi yine ayni karisik isimlerle bos klasorler gordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buyuk bi sorun teskil edecegini dusunmedigim icin soylemedim nasil olsa az cok ayni model gibi geciyolar ama tum bu recovery'leri denedigim sirada usb ile bilgisayara bagladigimda telefon hep redmi note 9 4g olarak gozukuyordu

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardim edebilecek yok mu

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu şekilde arka arkaya mesaj yazmaya devam ederseniz uyarı alırsınız...

Eğer tek sorun dosyaları şifreli görmesi ise ve başka TWRP bulamıyorsanız şifrenin kalkması için format data yapmanız gerekir.

Üst Alt