Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum fakat emin olun üyelerimizin neredeyse tamamı yapay zeka kullanmayı son derece yeterli düzeyde biliyorlar. Buradan yardım almaya çalışmalarının nedeni daha çok tecrübeli kişilerden "gerçek" cevaplar alabilmek. Lütfen bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz konulara ilişkin cevapları yazmaya çalışın. Mevcut soruyu yapay zekaya sorup cevabını buraya kopyalamak soru sahibine yardımcı olarak değerlendirilemiyor maalesef.
- SIM kartı çıkarıp yeniden takın: Metal kısmını temiz bir bezle veya alkolle silip tekrar yerleştirin.
- Farklı bir SIM kart deneyin: Cihazın SIM yuvasında mı yoksa kartta mı sorun var, anlamak için başka bir kartla test edin.
- Donanım testi yapın: Telefonun arama ekranına *#*#64663#*#* yazıp “SIM card detection” bölümünden kontrol sağlayabilirsiniz.
- IMEI kontrolü: *#06# ile IMEI numarasını kontrol edin. IMEI görünmüyorsa, cihaz kayıtlı olmayabilir ve bu da SIM kartın çalışmamasına neden olabilir
evet dedim belki yeniden yazılım yüklerim ama onu da yapamadım yada başka yolu varsa bilmiyorum haliyleMobil veri olmadan bootloader kilidi açma başvurusu yapılmaz. Şebeke olması gerekir.
ilginiz ve takibiniz için çok teşekkür ederim. yapay zeka çıktı mertlik bozuldu.Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum fakat emin olun üyelerimizin neredeyse tamamı yapay zeka kullanmayı son derece yeterli düzeyde biliyorlar. Buradan yardım almaya çalışmalarının nedeni daha çok tecrübeli kişilerden "gerçek" cevaplar alabilmek. Lütfen bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz konulara ilişkin cevapları yazmaya çalışın. Mevcut soruyu yapay zekaya sorup cevabını buraya kopyalamak soru sahibine yardımcı olarak değerlendirilemiyor maalesef.
neyden sonra sim kart okumaz oldu? imei silindi? durup dururken olduysa donanımsal arızadır zatenevet dedim belki yeniden yazılım yüklerim ama onu da yapamadım yada başka yolu varsa bilmiyorum haliyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ilginiz ve takibiniz için çok teşekkür ederim. yapay zeka çıktı mertlik bozuldu.![]()