Soru redmi 9t sim kart sorunu

cadde61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
remdi note 8
Konular
9
merhaba arkadaşlar redmi 9t cihaz sim kart okumuyor. okumadığı için bootloader de kaldıramıyorum yardım edebilecek var mı?

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
24
  • SIM kartı çıkarıp yeniden takın: Metal kısmını temiz bir bezle veya alkolle silip tekrar yerleştirin.
  • Farklı bir SIM kart deneyin: Cihazın SIM yuvasında mı yoksa kartta mı sorun var, anlamak için başka bir kartla test edin.
  • Donanım testi yapın: Telefonun arama ekranına *#*#64663#*#* yazıp “SIM card detection” bölümünden kontrol sağlayabilirsiniz.
  • IMEI kontrolü: *#06# ile IMEI numarasını kontrol edin. IMEI görünmüyorsa, cihaz kayıtlı olmayabilir ve bu da SIM kartın çalışmamasına neden olabilir

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mobil veri olmadan bootloader kilidi açma başvurusu yapılmaz. Şebeke olması gerekir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
  • SIM kartı çıkarıp yeniden takın: Metal kısmını temiz bir bezle veya alkolle silip tekrar yerleştirin.
  • Farklı bir SIM kart deneyin: Cihazın SIM yuvasında mı yoksa kartta mı sorun var, anlamak için başka bir kartla test edin.
  • Donanım testi yapın: Telefonun arama ekranına *#*#64663#*#* yazıp “SIM card detection” bölümünden kontrol sağlayabilirsiniz.
  • IMEI kontrolü: *#06# ile IMEI numarasını kontrol edin. IMEI görünmüyorsa, cihaz kayıtlı olmayabilir ve bu da SIM kartın çalışmamasına neden olabilir
Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum fakat emin olun üyelerimizin neredeyse tamamı yapay zeka kullanmayı son derece yeterli düzeyde biliyorlar. Buradan yardım almaya çalışmalarının nedeni daha çok tecrübeli kişilerden "gerçek" cevaplar alabilmek. Lütfen bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz konulara ilişkin cevapları yazmaya çalışın. Mevcut soruyu yapay zekaya sorup cevabını buraya kopyalamak soru sahibine yardımcı olarak değerlendirilemiyor maalesef.

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
24
Doğrudur ben sadece daha hızlı olsun dıye yaptıydım eğer bunları arkadaş uyguladı ve olmuyorsa sım kart yuvası arzalıdır

cadde61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdem
Cihazım
remdi note 8
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil veri olmadan bootloader kilidi açma başvurusu yapılmaz. Şebeke olması gerekir.
evet dedim belki yeniden yazılım yüklerim ama onu da yapamadım yada başka yolu varsa bilmiyorum haliyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum fakat emin olun üyelerimizin neredeyse tamamı yapay zeka kullanmayı son derece yeterli düzeyde biliyorlar. Buradan yardım almaya çalışmalarının nedeni daha çok tecrübeli kişilerden "gerçek" cevaplar alabilmek. Lütfen bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz konulara ilişkin cevapları yazmaya çalışın. Mevcut soruyu yapay zekaya sorup cevabını buraya kopyalamak soru sahibine yardımcı olarak değerlendirilemiyor maalesef.
ilginiz ve takibiniz için çok teşekkür ederim. yapay zeka çıktı mertlik bozuldu. :)

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
evet dedim belki yeniden yazılım yüklerim ama onu da yapamadım yada başka yolu varsa bilmiyorum haliyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilginiz ve takibiniz için çok teşekkür ederim. yapay zeka çıktı mertlik bozuldu. :)
neyden sonra sim kart okumaz oldu? imei silindi? durup dururken olduysa donanımsal arızadır zaten

Üst Alt