- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
Konu başlığındaki cihaz redmi 9T qualcomm işlemcili bir cihaz.
Edl ye almanın iki yolu var. 1 cihazı söküp test poin yapmak. 2 kredi ile fastboot to edl yapmak.Rehber - Qualcomm işlemciler de EDL Modu nedir.? Nasıl Rom yüklenir.? bu konudan gordugum kadariyla fastboot'tan edl etkinlestirme adimlarini uygulamaya calistigimda fastboot oem edl komudunu calistirinca FAILED (remote: 'Error Invalid Parameter') hatasiyla karsilastim
Almaz kredi bu cihazı. yoksa kapak sökün demeyiz. Redmi 9t, poco m3, mi 8 ve bir kaç model daha vardı desteklemiyor.Edl ye almanın iki yolu var. 1 cihazı söküp test poin yapmak. 2 kredi ile fastboot to edl yapmak.
Zaten çelişki vardı ifadelerinizde. Kilit kapalo cihazda yazılım falan bozulmaz da ben rom atarken falan kapattınız sanmıştım. Geçmiş olsun.arkadaslar sanirim sabahtan beri bosu bosuna tribe girmisim wipe data yapinca isletim sistemi silinmemis, emin degilim ama nedense orijinal recovery'den telefona safe mode'da calistirinca sorunsuz acildi simdiyse geriye bootloader'i acma twrp kurma ve infinity x rom kurma kaldi yardimci olursaniz sevinirim telefonu acabildigime gore xiaomi hesabi olmadan bootloader acmanin bir yolu olmali