Yardım Redmi 9T lime isletim sistemini sildim duzeltemiyorum

• Konbuyu başlatan brbro
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 103

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
2
merhaba farkli rom kurmak icin twrp kurucaktim fakat gittim essek gibi twrp kurmadan once orijinal miui recovery den wipe data yaptim hicbisey kalmasin diye, simdi de ne twrp yukleyebiliyorum ne rom atabiliyorum, telefonu bilgisayara baglayinca aygit yoneticisinde ustunde unlemle android diye cikiyor dosya gezgininde telefon gozukmuyor telefona dosya falan atmam da mumkun degil adb'de de gozukmuyor ne yapacagim yardim lutfen

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
merhaba farkli rom kurmak icin twrp kurucaktim fakat gittim essek gibi twrp kurmadan once orijinal miui recovery den wipe data yaptim hicbisey kalmasin diye, simdi de ne twrp yukleyebiliyorum ne rom atabiliyorum, telefonu bilgisayara baglayinca aygit yoneticisinde ustunde unlemle android diye cikiyor dosya gezgininde telefon gozukmuyor telefona dosya falan atmam da mumkun degil adb'de de gozukmuyor ne yapacagim yardim lutfen
Fastboot ta görmesi lazım. Driver problemi vardır

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastboot ta görmesi lazım. Driver problemi vardır
driver'i da bir sekilde kurdum az once fastbootta gorunmeye basladi fakat simdi de fastboot flash recovery twrp.img komudunu calistirdigimda "FAILED (remote: 'Flashing is not allowed in Lock State')" seklinde bir hata aliyorum

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
driver'i da bir sekilde kurdum az once fastbootta gorunmeye basladi fakat simdi de fastboot flash recovery twrp.img komudunu calistirdigimda "FAILED (remote: 'Flashing is not allowed in Lock State')" seklinde bir hata aliyorum
bootloader kilidi kapalı. Bu şekilde rom ve ya recovery kurulumu yapamazsınız.

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Edl den rom yükleyin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
xiaomi hesabi olmadan nasil acabilirim bootloaderi
Açamazsınız. Cihazın aktif hale gelmesi ve başvuru yapmanız gerekir.
Bu aşamada ücretli destek almanız gerekiyor. Arka kapak açıp edl moda alabilirseniz uzak bağlantı ile biz tamirini gerçekleştiririz.

brbro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yok
Cihazım
Redmi 9T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açamazsınız. Cihazın aktif hale gelmesi ve başvuru yapmanız gerekir.
Bu aşamada ücretli destek almanız gerekiyor. Arka kapak açıp edl moda alabilirseniz uzak bağlantı ile biz tamirini gerçekleştiririz.
Rehber - Qualcomm işlemciler de EDL Modu nedir.? Nasıl Rom yüklenir.? bu konudan gordugum kadariyla fastboot'tan edl etkinlestirme adimlarini uygulamaya calistigimda fastboot oem edl komudunu calistirinca FAILED (remote: 'Error Invalid Parameter') hatasiyla karsilastim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Rehber - Qualcomm işlemciler de EDL Modu nedir.? Nasıl Rom yüklenir.? bu konudan gordugum kadariyla fastboot'tan edl etkinlestirme adimlarini uygulamaya calistigimda fastboot oem edl komudunu calistirinca FAILED (remote: 'Error Invalid Parameter') hatasiyla karsilastim
Eski cihazlar için geçerlidir o rehberler. Bu Cihazlara ücretsiz rom atan araç var mı inanın bilmiyorum takip edebildiğim konular değil. Araştırma yapın. Ama dikkat edin kalıcı hasar vermeyin. Bu tür rehberlerle redmi 9t ye rom yükleyebilen kullanıcı varsa cevap yazacaktır.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Eski sürümler için evet çözüm var ama dosyaları bulmak büyük sıkıntı... Pek çok link ölü, o dönemde cihazı kullanan kişiler cihazlarını elden çıkarttılar ve bu dosyaları da sildiler. Ben rehberi atayım size siz de dosyaları bulmaya çalışın.

Üst Alt