Yardım Redmi 9T alınır mı ?

• Konbuyu başlatan Fur96
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 867

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157

Fur96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 12
Meslek
Mezun
Konular
93
Ölücüler onlar, fiyat takibine alıp en olmaz fiyata alırlar. Kalsın belki alan olur 50 tlyede satılmaz tabi.
Telefoncular 50 diyor şaka gibi ramazan ramazan ağzımı bozcaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan sıfır 2k 2k

italyanSoda

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
black shark 2
Meslek
moto kurye
Konular
5
kurye olduğum için bataryasından dolayı 2 yıldır 9T kullanıyorum, 6/128 olan modeli. herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, neticede iş telefonum zaten.. her türlü custom rom vs denedim bir sorunla karşılaşmadım. kronik sorunlu diyen kişi ne yaşamış acaba: ? :)

odunq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 4
Konular
4
kurye olduğum için bataryasından dolayı 2 yıldır 9T kullanıyorum, 6/128 olan modeli. herhangi bir sorun ile karşılaşmadım, neticede iş telefonum zaten.. her türlü custom rom vs denedim bir sorunla karşılaşmadım. kronik sorunlu diyen kişi ne yaşamış acaba: ? :)
Ben sorun yaşadım toplu almıştık 2 tanesi sizlere ömür. Kendiliğinden kapanma, aramalarda sorun gibi sıkıntıları oldu. Tamamen bozulmadı ama kullnılacak gibi değiller. 2 tanesinde ise henüz sıkıntı yok. ROM olarak ne kullanıyorsunuz? Telefonların bir tanesini 13'e güncelledikten sonra dikiş tutmadığı için kullanamadık doğru dürüst. Eldekine gelen güncellemeyi de sürekli erteliyorum. Eğer stabil ve pil konusunda iyi bir ROM öneriniz varsa ona bakayım diyeceğim.

Üst Alt