Yardım Redmi 9c bl kapalı veri çekmek istiyorum

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.23
Telefon Modeli
Redmi 9c
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, babaannemin redmi 9c telefonu var; umreye gittiler birsürü fotoğraf video falan çekmiş ama oradayken telefonunda bir problem oluyor ve cihaz kendiliğinden kapanıyor, açılması 3 saat falan sürebiliyor redmi ekranında bekliyor saatlerce. Açılınca da aşırı hantal bir şekilde açılıyor ve bir uygulamaya girmeye çalışınca tekrar kapanıyor. Bu fotoğraf ve videoları kurtarmam gerekiyor. Zar zor girdim ayarlardan hata ayıklamayı açıp bilgisayara izin verdim. Telefon yurtdışı cihazı ama bootloaderı kapatmışlar anladığım kadarıyla, fastboottan twrp yazmaya çalışırken FAILED <remote: not allowed in locked state> diye bir hata alıyorum. Bootloader açmadan adb sideload ile dosya aktarımı falan yapabilir miyim ya da bu dosyaları almamın bir yolu var mıdır ? Dosyaları alıp sıfırlayacağım cihazı. Bu arada dün yanlışlıkla fastbootd diye bir menüye girdim normal fastboottan daha fazla seçenek sunuyor herhalde, o menüyü kullanarak falan kurtarabilir miyim fotoğrafları ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ü

Üye silindi 265308

Guest

2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Kusura bakmayın hocam özür dilerim hem hocamızdan hemde forum üyelerimizden mesajı yanlış anlayınca kuralları unutmuşum

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kusura bakmayın hocam özür dilerim hem hocamızdan hemde forum üyelerimizden mesajı yanlış anlayınca kuralları unutmuşum
Estağfurullah hocam, Sizin gibi forumumuzun değerli bir hocası herkese örnek olması lazım, o nedenle ufak bir hatırlatmada bulundum

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
kardeşim istersen telefonu güvenli modda açmayı dene
bende bir program var forum kurallarını tam bilmediğim için paylaşamıyorum program cracklı yasadışı olabilir

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Telefonu açık duruma getirip wifiye bağladım, fotoğraflardan bazıları googlea yedeklensin bari diyerek, neredeyse tamamı yedeklenmiş. Sonrasında sıfırlayarak açtım yardımcı olanlara teşekkürler

Oyla:

symbuzzer

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali BEYAZ
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
30
böyle durumlarda data bölümünü decyrpt eden recovery bulup fastboot boot komutuyla recoveryi aktifleştirip datanın kilidini çözün.

fastboot boot komutunun bl kilitli iken çalışıp çalışmadığı konusunda şüphelerim var gerçi.

Oyla:

agentmaster47

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uğur
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
böyle durumlarda data bölümünü decyrpt eden recovery bulup fastboot boot komutuyla recoveryi aktifleştirip datanın kilidini çözün.

fastboot boot komutunun bl kilitli iken çalışıp çalışmadığı konusunda şüphelerim var gerçi.
fastboot kilitliyken bu komut çalışmaz maalesef

Oyla:
Üst Alt