Yardım Redmi 9c bl kapalı veri çekmek istiyorum

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.23
Telefon Modeli
Redmi 9c
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, babaannemin redmi 9c telefonu var; umreye gittiler birsürü fotoğraf video falan çekmiş ama oradayken telefonunda bir problem oluyor ve cihaz kendiliğinden kapanıyor, açılması 3 saat falan sürebiliyor redmi ekranında bekliyor saatlerce. Açılınca da aşırı hantal bir şekilde açılıyor ve bir uygulamaya girmeye çalışınca tekrar kapanıyor. Bu fotoğraf ve videoları kurtarmam gerekiyor. Zar zor girdim ayarlardan hata ayıklamayı açıp bilgisayara izin verdim. Telefon yurtdışı cihazı ama bootloaderı kapatmışlar anladığım kadarıyla, fastboottan twrp yazmaya çalışırken FAILED <remote: not allowed in locked state> diye bir hata alıyorum. Bootloader açmadan adb sideload ile dosya aktarımı falan yapabilir miyim ya da bu dosyaları almamın bir yolu var mıdır ? Dosyaları alıp sıfırlayacağım cihazı. Bu arada dün yanlışlıkla fastbootd diye bir menüye girdim normal fastboottan daha fazla seçenek sunuyor herhalde, o menüyü kullanarak falan kurtarabilir miyim fotoğrafları ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhabalar, babaannemin redmi 9c telefonu var; umreye gittiler birsürü fotoğraf video falan çekmiş ama oradayken telefonunda bir problem oluyor ve cihaz kendiliğinden kapanıyor, açılması 3 saat falan sürebiliyor redmi ekranında bekliyor saatlerce. Açılınca da aşırı hantal bir şekilde açılıyor ve bir uygulamaya girmeye çalışınca tekrar kapanıyor. Bu fotoğraf ve videoları kurtarmam gerekiyor. Zar zor girdim ayarlardan hata ayıklamayı açıp bilgisayara izin verdim. Telefon yurtdışı cihazı ama bootloaderı kapatmışlar anladığım kadarıyla, fastboottan twrp yazmaya çalışırken FAILED <remote: not allowed in locked state> diye bir hata alıyorum. Bootloader açmadan adb sideload ile dosya aktarımı falan yapabilir miyim ya da bu dosyaları almamın bir yolu var mıdır ? Dosyaları alıp sıfırlayacağım cihazı. Bu arada dün yanlışlıkla fastbootd diye bir menüye girdim normal fastboottan daha fazla seçenek sunuyor herhalde, o menüyü kullanarak falan kurtarabilir miyim fotoğrafları ?
Tamam mtk client ile bootloader kilidini aç sonra save user data ile rom yükle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ki 3 tuş yapabilirseniz yardımcı olayım

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam mtk client ile bootloader kilidini aç sonra save user data ile rom yükle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ki 3 tuş yapabilirseniz yardımcı olayım
Mtk clienti indiriyorum şu an, yardımcı olursan sevinirim 3 tuş yapmayı anlatırsan ya da cmdden kodunu yazarsan yapabilirim. Örneğin fastboot reboot)restart fastboot gibisinden

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Forum ahalisi buradanda yazayım ustamız da windows 7 kurulu ve mi flash tool dahi yanıt vermiyor

Bende cihazi brick etmemek adına yardim edemedim maalesef

Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Forum ahalisi buradanda yazayım ustamız da windows 7 kurulu ve mi flash tool dahi yanıt vermiyor

Bende cihazi brick etmemek adına yardim edemedim maalesef
Hocam aynı anda 7-8 programın açık kalmasına dayanamıyor pc, ufak tefek işlemleri halledince mi flash sağlıklı çalışıyor. Brick olursa yapacak bişey yok yardımların için çok teşekkürler

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Hocam aynı anda 7-8 programın açık kalmasına dayanamıyor pc, ufak tefek işlemleri halledince mi flash sağlıklı çalışıyor. Brick olursa yapacak bişey yok yardımların için çok teşekkürler
Rica ederim yapacağın işlem için özelden sinirli bir şekilde yazmışsınız

Söyleyeyim driverlerin eksik bunun icin gereken driver programlarida hata verdi

Mi flash hata verdi
Bypass tool cihazı algılayamadı maalesef

Siz internetteki bootloader açma mtk videosunu izleyerek yapabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Özelden sinirli yazmadım aslında yanlış anlamışsınız, ben bilgisayarın yavaşlığından mahçup olduğum için öyle yazmıştım.

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Özelden sinirli yazmadım aslında yanlış anlamışsınız, ben bilgisayarın yavaşlığından mahçup olduğum için öyle yazmıştım.
Sorun yok

Eğer Windows 8-10-11 yüklü pc bulursanız (10 daha iyi) yine yardımcı olmaya çalışırım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sorun yok

Eğer Windows 8-10-11 yüklü pc bulursan (10 daha iyi) yine yardımcı olmaya çalışırım

2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Rica ederim yapacağın işlem için özelden sinirli bir şekilde yazmışsın

Söyleyeyim driverlerin eksik bunun icin gereken driver programlarida hata verdi

Mi flash hata verdi
Bypass tool cihazı algılayamadı

Sen internetteki bootloader açma mtk videosunu izle

2.2. Üslup : ....... üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır.

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt