Yardım Redmi 9A bootloader kilidi

tolga.onculoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Redmi 9A
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.20
Telefon Modeli
Redmi 9A
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba telefonum bundan birkaç gün önce custom rom yüklerken hardbrick olmuştu. ne yaptım ne ettim arka kapağı söktüm "mtk bypass uygulaması sayesinde port açabildim sp flash tool" ile yükledim "Eng Rom" yükleyerek telefonu hayata döndürdüm. Sonrasında Mi flash ile "Clean all" yaparak küresel rom yükledim normal açıldı. ancak bootloader kapanmıştı. Bugünde fabrika yazılımına geçerek imei atmayı düşündüm "imei aylar önce kapandı" forumlardaki yöntemi denedim özellikle "Mediatek Bootloader Unlock" isimli uygulama ile telefon sürekli hard brick oluyor tekrar toparlıyorum. cihaz şarjdayken bile tepki vermiyor o derece susuyor. Başka açmamın yolu varmıdır bootloader kilidinin ? yardımcı olacak abilerim ablalarım varsa çok sevinirim. Telefon elimde kalacak sonunda haha--

elgadesire

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Elga
Cihazım
xioami
Konular
1
Dostum Anladığım kadarıyla Bootloader kilidi açmak istiyorsun redmi 9a bl unlock olan bi tool var elimde fakat linki yok telegramdan paylaşmışlar Software Crack Guru de ks tool var onunla dene bl kilidini açmayı. sonucu bildirirsen sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:
Üst Alt