- Adım
- Merthan
- Cihazım
- Redmi 9
- Konular
- 11
malesef :/yetkili hesap olmadan olmuyor sanırım
malesef :/yetkili hesap olmadan olmuyor sanırım
Redmi 9t yetkili hesaba gerek yok Loader var.Hayır 9t işelmcisi qcomm yetkili hesap lazım
Ücretli Onarımlar
Bu başlık altında sadece ücretli onarım hizmeti sunan alanında uzman teknisyenlerin konuları bulunmaktadır.forum.miuiturkiye.net
Cihaz brick galiba. Yanlış DA dosyası yüklenmiş. Arka kapak sökülüp batarya bağlantısı kesilip tekrar takılacak. Ama bu rehber ile bu cihaza yazılım yükleyemezsiniz. Sonu jtag işlemine kadar yolu var..redm 9 a telibagalayınca us aygıtı tnınamadı dıyor hıcbısı ypamıoyurm dediklerıızde olmuyor butun drıverlerde yüklü
hocam acileten açmam lazım cihazı angelica bende var yanlış rom surumu attım şimdi lib usb usb tanınamadı diyor açılmıyor ne yapmam lazım ussb tanınmıyor sabah sorun yoktufarklı sp flash tool sürümü deneyebilir misiniz?
scatter dosyası seçtikten sonra mı bu hatayı veriyor?
Rom dosya halinde mi zip dosyasından çıkarılmış mı?
telefoncuya verdim yapamadım bakalım sana yazarımredm 9 a telibagalayınca us aygıtı tnınamadı dıyor hıcbısı ypamıoyurm dediklerıızde olmuyor butun drıverlerde yüklü
Yöntem işlemiyor ise adminlere söyleyin konuyu kapatsınlar hocamCihaz brick galiba. Yanlış DA dosyası yüklenmiş. Arka kapak sökülüp batarya bağlantısı kesilip tekrar takılacak. Ama bu rehber ile bu cihaza yazılım yükleyemezsiniz. Sonu jtag işlemine kadar yolu var..
hocam bu aşamadan ileri gidemiyorum.7- Telefonu kapalıyken ses artı tuşuna basarak bilgisayara bağlayın ve Mediatek USB çıkınca hızlı bir şekilde seçip install yapınız