Çözüldü Redmi 9 lancelot nv data is corrupted

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fuadismayil0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fuad
Cihazım
Redmi 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Redmi 9
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar,

Bir güncellemeden sonra Redmi 9 telefonum açılmıyor ve recovery modunda 'NV data is corrupted ' hatası alıyorum. YouTube'da bir video izleyerek Maui Meta tool ve engineering ROM ile yalnızca bir IMEI’yi düzeltebildim. Ancak şimdi iki IMEI’yi de düzeltmek istiyorum. İki IMEI’yi düzeltmek için herhangi bir yol var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim!

Çözüm
Merhaba arkadaşlar,

Bir güncellemeden sonra Redmi 9 telefonum açılmıyor ve recovery modunda 'NV data is corrupted ' hatası alıyorum. YouTube'da bir video izleyerek Maui Meta tool ve engineering ROM ile yalnızca bir IMEI’yi düzeltebildim. Ancak şimdi iki IMEI’yi de düzeltmek istiyorum. İki IMEI’yi düzeltmek için herhangi bir yol var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim!
bu tür konular yasak bilgi veremiyoruz

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Merhaba arkadaşlar,

bu tür konular yasak bilgi veremiyoruz

Oyla: Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt