Ü
Üye silindi 265308
Guest
Hocam hızlı resim platformuna yükleyip atım
Hocam bu SP tool siz mi flash tool kullanıp deneyinBoyle hata veriyor o
özelden yazdım hocam yardım amaçlıBoyle hata veriyor o
Hocam clean and lock mu seçili Ayr ca romu C klasorune atin adinida rom yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
..
resim attim bakarmisiniz
.
..
resim attim bakarmisiniz
Bekliyorum hocamDeniyorum
Romu cye atdim.Birde iki flashdede boot ilgili sikinti veriyor
Mi flash2018/yukleyip deniyorum
Hocam ben yarın yapabilirim 3-4 gibi ama burhan0660 hocam müsait olabilirZamaniniz varsa teami yukleyip sizde denersiniz.Sadece fazla yormak istemiyorum sizide
Bende onu diyecektim bl kapali ise olmaz öyleZamaniniz varsa teami yukleyip sizde denersiniz.Sadece fazla yormak istemiyorum sizide
Kanka benim boatloader kilidlenmis ondan ola bilirmi.Sp flash errror verdi amma recovery ve fastboot yuklemis
İyi haber sadece MTK client kullanınSelam beyler.Sorunum soyle.Ben Redmi 9 da twrp yukselterken telefon bootloopa dusdu.Fastboot recovery girmiyordu.Splashtolla bisekilde fastboot modu geri getirdim.7gun beklemeden unlock boatloader yapdim.Suan telefon hic tepki vermiyor.Usb tanimiyor pcye takinca.Youtubda ve sizin paylasimlarin hepsini denedim usb tanimyor.Telfon siyah ekran tepki sifir.Simdiden Azerbaycandan tesekkurler.Yardimlarini bekliyorum
Hocam brom modda mi flash ile rom atınZamaniniz varsa teami yukleyip sizde denersiniz.Sadece fazla yormak istemiyorum sizide
Kanka benim boatloader kilidlenmis ondan ola bilirmi.Sp flash errror verdi amma recovery ve fastboot yuklemis