- Adım
- ahis
- Cihazım
- redmi 9
- Konular
- 2
Sp flash ile vs yüklense de mi brick oluyor çözümü yok muBrick oluyor işte
Sp flash ile vs yüklense de mi brick oluyor çözümü yok muBrick oluyor işte
Hocam verilerimi kurtarmanın bir yolu varmı?Olimpiyatlara hazırlanıyorum da o kadar kitap yükledimaynen kilit açık ise fastboot moda geçer o cihaz yüklersiniz.
Galiba şuanlık çözümü yok 12.x.x sürümünü indirip bilgisayardan kurman lazım.Mi flashla yap, olmuyorsa sp flashla yap 100% telefon açılacakMiui 13 güncellemesinden sonra veya miui 13 sürümlerini flashlayınca nvdata is corrupted sorununu nasıl çözebiliriz Redmi 9 ve note 9 aynı sorunu yaşıyorum. Bir çözümü yok mu arkadaşlar?
Teşekkür ederim hocam, 12 sürümlerinde açıldı cihaz, 13 için çözüm bulunursa bilgi verebilirsiniz sevinirim.Galiba şuanlık çözümü yok 12.x.x sürümünü indirip bilgisayardan kurman lazım.Mi flashla yap, olmuyorsa sp flashla yap 100% telefon açılacak
Hocam "12.5.6 global fastboot romu indirip içindeki md1img dosyasını fastboot flash md1img img dosyasını adb ye sürükleyip enterle şeklinde yükleyip denesin." bu kısmı daha detaylı açıklar mısınız?hocam bunu indirip baktımda nvdata ve nvram yedeği var bunda. iş yapacağını sanmam. 12.5.6 global fastboot romu indirip içindeki md1img dosyasını fastboot flash md1img img dosyasını adb ye sürükleyip enterle şeklinde yükleyip denesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12.5.6 sürüme cihazı düşürüpte açabilir buda diğer olasılık.
cihazı fastboot modda pc ye bağla. minimal adb yi açıp 'fastboot flash md1img' komutunu yazıp md1img dosyasını adb nin içine sürükle bırak ve entere tıkla yüklesin..Hocam "12.5.6 global fastboot romu indirip içindeki md1img dosyasını fastboot flash md1img img dosyasını adb ye sürükleyip enterle şeklinde yükleyip denesin." bu kısmı daha detaylı açıklar mısınız?
cihazı fastboot modda pc ye bağla. minimal adb yi açıp 'fastboot flash md1img' komutunu yazıp md1img dosyasını adb nin içine sürükle bırak ve entere tıkla yüklesin..
Geç cevap verdiğim için özür dilerim hocam. Denedim ama "Dosya bağlanamadı. Disk görüntüsü dosyası bozuk." hatası veriyor. OneDrive'da yeterli alan olmadığı için eşitleme sorunu var ve o yüzden rom dosyasının üzerinde durunca "Kullanılabilirlik durumu: Hata" diyor. Bundan kaynaklı olabilir ama siz çok daha iyi bilirsinizcihazı fastboot modda pc ye bağla. minimal adb yi açıp 'fastboot flash md1img' komutunu yazıp md1img dosyasını adb nin içine sürükle bırak ve entere tıkla yüklesin..