S
Sunshine2
Guest
Seçtiğiniz inf dosyası bu yüklemeye uygun değil diyor.işletim sisteminiz hangisi
bunu Kurarmısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Seçtiğiniz inf dosyası bu yüklemeye uygun değil diyor.işletim sisteminiz hangisi
bunu Kurarmısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu proğramı bende herkes gibi netten indirdim zaten gerekli olanları aynen yazdım bununla ilgili bir Şey Yazılmamış Geneldewin 7 64bit
bütün sorun sizin bilgi sayardan kaynaklı 32 bit galiba proğramı veren 32 bitte çalışmaz yazmamışwin 7 64bit (32 hatası verdi)
win 7 64bit (32 hatası verdi) dosyalar aşağıdaki gibi çıkıyor doğrumudur
Aynen Aldığım Gibi Bende'de Aynısı varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
excalaburUsbdk sürücü imza hatası veriyor kapatmama ramen
Hocam
Sürücü İmzası Veriyorsa Sizin Windowsla Kaynaklı Güvenli moda alıp deneyinUsbdk sürücü imza hatası veriyor kapatmama ramen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
excalabur
Hocam
Güle Güle Kullan.Tahminimce yine galiba PC den Kaynaklı herkesde değişebiliyorÇok sağ olun hocam açabildim !
Evet sırf bunun için dualboot win 7 + 11 kurdum.Güle Güle Kullan.Tahminimce yine galiba PC den Kaynaklı herkesde değişebiliyor
Ha bu arada 3 tuşa bastım ben yapacaklar görürse cihaz.note 9Güle Güle Kullan.Tahminimce yine galiba PC den Kaynaklı herkesde değişebiliyor
Anlaşıldı zaten telefonum redmi 9 olmadığından Aşağıdaki yazıda konuya yazmıştımEvet sırf bunun için dualboot win 7 + 11 kurdum.
Ha bu arada 3 tuşa bastım ben yapacaklar görürse cihaz.note 9