Soru Redmi 9 4/64

mehmetbaskan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi
Konular
10
Merhaba dostlarım Redmi 9 almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan varsa tavsiye eder mi ? Yurtdışı cihazı alıcam? Alıyım mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Merhaba dostlarım Redmi 9 almayı düşünüyorum. Aranızda kullanan varsa tavsiye eder mi ? Yurtdışı cihazı alıcam? Alıyım mı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kardeşim oyunlar için performansı fena olmaz günlük kullanım için ideal belki kamerayı iyi bulamazsın ama fiyatına göre iyi bir telefondur eğer evinde kullanmadığın telefon varsa (internete bağlanan) onun imeil ini attirmani tavsiye ederim eğer yoksa imeile garanti veren biyerden al bazıları 2 yıl veriyo bazıları 5 yıla kadar verebiliyor kaçak telefonların tek farkı imeil dir ve garanti olmamasidir bendede redmi note 8 pro var yurt dışı imeile garanti veren biyerden alırsan telefondan sıkıntı yasamazsin

Oyla:

mehmetbaskan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim oyunlar için performansı fena olmaz günlük kullanım için ideal belki kamerayı iyi bulamazsın ama fiyatına göre iyi bir telefondur eğer evinde kullanmadığın telefon varsa (internete bağlanan) onun imeil ini attirmani tavsiye ederim eğer yoksa imeile garanti veren biyerden al bazıları 2 yıl veriyo bazıları 5 yıla kadar verebiliyor kaçak telefonların tek farkı imeil dir ve garanti olmamasidir bendede redmi note 8 pro var yurt dışı imeile garanti veren biyerden alırsan telefondan sıkıntı yasamazsin
Zaten garanti bir yerden alicam sadece mediatek olduğundan biraz çekindim. Kamerayı da yılda 1 kere kullanırım

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Zaten garanti bir yerden alicam sadece mediatek olduğundan biraz çekindim. Kamerayı da yılda 1 kere kullanırım

Mediatek in g ve dimensity serisinde sıkıntıya rastlayan çatmadım bendede redmi note 8 pro var 4 ay oldu alalı memnunum

Son düzenleme:
Oyla:

mehmetbaskan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi
Konular
10
Mediatek in g ve dimensity serisinde sıkıntıya rastlayan çatmadım bendede redmi note 8 pro var 4 ay oldu alalı memnunum ayrıca imeil uçma ihtimali mediatek de daha az
Teşekkürler iyi günler

Oyla:

degaston

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
Redmi 9
Konular
3
Siz aldınız mı bilmiyorum ama ben şu anda telefonu alalı yeni oldu ve eski telefonuma göre pil performansı gayet yüksek. Hızlı da bir telefon. Ben tavsiye ederim bu telefonu. Ama biraz da eski telefonunuzun ne durumda olduğuna bağlı.

M2004J19C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mehmetbaskan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi
Konular
10
Siz aldınız mı bilmiyorum ama ben şu anda telefonu alalı yeni oldu ve eski telefonuma göre pil performansı gayet yüksek. Hızlı da bir telefon. Ben tavsiye ederim bu telefonu. Ama biraz da eski telefonunuzun ne durumda olduğuna bağlı.

Biraz araştırma sonrası ben de aldım memnunum kamerası 13mp olmasına rağmen iyi çekiyor telefonun tek eksiği video 30fps çekiyor geri kalan her şey güzel telefonda 1 metreden yere düşüp 4 5 takla attı hiçbir şey olmadı.

Oyla:

Arda Ö.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
5
Merhaba cihaza TWRP yüklediniz mi yüklediyseniz herhangi bir sıkıntı oldu mu (mediatek işlemciler TWRP yüklerken sıkıntı çıkarıyor dediler)yuklemediyseniz güncellemeleri nasıl yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim:)

Oyla:

mehmetbaskan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi
Konular
10
Merhaba cihaza TWRP yüklediniz mi yüklediyseniz herhangi bir sıkıntı oldu mu (mediatek işlemciler TWRP yüklerken sıkıntı çıkarıyor dediler)yuklemediyseniz güncellemeleri nasıl yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim:)
Telefonu aile dostu birisinden aldım. Twrp yükledi o ama sonra global rom flaşlayıp twrp yi kaldırdı. Redmi 9 da unlocked yapılması gerekmiyor.

Oyla:

Arda Ö.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Xiaomi Redmi 9
Konular
5
Telefonu aile dostu birisinden aldım. Twrp yükledi o ama sonra global rom flaşlayıp twrp yi kaldırdı. Redmi 9 da unlocked yapılması gerekmiyor.

Yani sıkıntı olmaz mı ?

Oyla:
Üst Alt