Kuruldu diyor ancak uygulama kisayolunu göremiyorum. Uygulama yöneticisinden bakıyorum yok. Android/data da arıyorum uygulama dizini yok. Saygılarımla
Zor oldu biraz ama magisk yükledim. Sırasıyla aşamalarını yazacağım. TWRP ve adb sürücülerinin yüklü olduğu, usb hata ayıklama, usb üzerinden yükle, usub hata ayıklama (güvenlik ayarları) ve oem kilidinin açık olduğu durumlarda geçerlidir.
1) Cihazı TWRP moduna alın.
2) USB kablosu ile bilgisayara bağlayın.
3) Bilgisayarınızda C sürücüsü - adb klasörü içerisinde shift tuşan basıp sağ tıklayın ve PowerShell penceresini açın.
4) adb shell dd if=/dev/block/by-name/boot of=/sdcard/boot.img komutunu pencereye yapıştırıp çalıştırın.
5) Bütün işlemleri doğru yaptıysanız cihazınızın dahili hafızasında boot.img dosyası oluşacak. Oluşmadı ise bir yerde yanlış yaptınız veya en üste yazdığım gereksinimlerden birisi eksik.
6) boot.img dosyasını bilgisayarınızı masaüstüne atın.
7)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sitesine boot.img dosyasını include magisk seçeneğini de işaretleyerek yükleyin.
8) Siteden inen patched_boot.img dosyasını cihazınızın dahili hafızasına atın.
9) TWRP install menüsünde sağ altta yer alan install img seçeneğine tıklayın.
10) patched_boot.img dosyasını dahili hafızanızdan seçin ve boot seçeneğine basarak flashlayın.
11) Cihazınızı yeniden başlatın.
12) Magisk v20.3 dosyasını indirin. Dahili hafızanıza atın.
13) TWRP moduna geçip install zip seçeneği ile Magisk v20.3 yükleyin. Yüklemeden sonra wipe cache/dalvik yapın.
14) Cihazınız açıldığında rootlanmış durumda.