Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12Redmi 8A – Global Kararlı Rom V12.0.3.0.QCPMIXM İndirme Bağlantısı
Arkadaşlar cihazda twrp yüklü idi. Güncel global rom yükleniyordu ota ile, fakat twrp yüklü olduğundan yeniden başlatınca yüklenmiyordu. İndirilen güncel global rom u downloaded rom kısmından aldım. Yedeklerimi alıp twrp ye geçtim. Wipe leri yaptım. Temiz yükleme için format da attım cihaza. Twrp menüsünde iken bilgisayara bağladım rom u cihaza atmak için. Fakat bağlatıyı sağlayamadım. Twrp yi yeniden başlatmak durumunda kaldım. Daha sonra FB modda kaldı. Twrp yüklemeyi denedim bir kaç tane, by trabzonlu dahil denedim fakat yükleniyor gibi oluyor succefuly yazıyor fakat yeniden başlayınca yine böyle kalıyor. Ne yapmam lazım? Telefon 2 gb olan versiyon. Imeiler de silinmiş midir acaba?
Allah razı olsun, birisi açıklamış burada hallettim. Tam ümidimi kaybetmeye başlamıştım, 1-2 saat arası olmuştu. miuiturkiye.net forum sayasinde çözümü bulduk yine.
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom olarak aşağıdaki bağlantıdaki, twrp olan için, 2. sıradakini indiriyorum doğru mudur?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir